Günaydııııııııııın Herkese.
Sabah gözlerim acılmamak içn diretirken, bedenim canlı olabilmenin sinyallerini enerjik olmamla sağlamıs bulundu. Güzel bir kahvaltı, sıcak bir kahve ve cok sevdiğim bir dostumun ziyareti ile yeni güne hazırım bensevincli
Sevdiklerinizle geçirebileceğiniz özel bir gün olsun dostlar.
Herkese günaydın,
Bugün güzel bir gün. Daha ilk saatlerinden anladım bunuHeyecanlıyım.
Herkese güzel günler diliyorum.
‘G’ecenin karanlığı kalktı üzerimden varlığınla
‘Ü’şüyen bedenimi ısıttı aşkının ateşi…
‘N’e güzel şey güne seni anarak başlamak
‘A’klıma gelen ilk şeyin sen olması ne güzel…
‘Y’ıldızımdın gecemde şimdiyse güneşimsin gündüzüme…
‘D’üşlerimin baş rol oyuncusu oluyorsun her sabah
‘I’lık bir bahar sabahı gibi huzur kaplıyorsun içimi
‘N’efesim oluyorsun aşkla soluyorum seni…
O0
Ne güzel bir gündür dısarıda mevsim sonbahar renkler cümbüsü ve hafiften icimizi ısıtan o tatlı sogugu ile istanbul da sonbahar hala çok güzel : ) Günaydınlar olsun tüm dostlara
Ya Bluepebblesciimm,ayy yazarken bile kıkırdıyorumgirlhaha.Sen bunu dostluk göstergesi olarak koymuşsun ama nedense bana kurabiyeyi hatırlattı bu şirin şeylerin kafalarıgirlhahaCanım kurabiye mi istedi nedirGünnayyyydıııınnn,
Günnaydın herkeseeee....
Uyanın, ayılın.... Bugün harika bir gün. Öğle saatlerinden itibaren nefis bir tatil kapıda... Gezmek, eğlenmek, dostlarla buluşmak için harika bir fırsat!!!
Bengüsu'nun eklediği o güzel şiirden sonra içimde doymak bilmez dost sevgim iyice tavan yaptı.
Çevremdeki sımsıcak haleler dostlarım. Hepsini aynı anda bağrıma basasım geldi. Bugün sevgi, dostluk dolu bir gün))
Heppinize sevgi, dostluk dolu bir gün diliyorummmmmm))
![]()
Günnaydııın Frezya,GÜNAAYYDIIIIINNNNNNN FORUM AHALİSİİİİİ)Gününüz güzel geçsin smileydance
herkese günaydınlar![]()
Ya Bluepebblesciimm,ayy yazarken bile kıkırdıyorumgirlhaha.Sen bunu dostluk göstergesi olarak koymuşsun ama nedense bana kurabiyeyi hatırlattı bu şirin şeylerin kafalarıgirlhahaCanım kurabiye mi istedi nedir))
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.