Çocuğunuzun yeteneğini keşfedin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigokyanus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

bigokyanus

Guest
www.anaokuludergisi.com sitesindeki formu doldurursanız , Sabiha Paktuna Keskin'in Çocuğunuzun yeteneğini keşfedin kitabını sadece kargo ücreti ödeyerek sahip olabilirsiniz...

Gülekalın...

Kitap için form doldurup gönderdim 3 gün içinde kitap elime ulaştı bilginize...

Yazarın öteki kitaplarını da okumuştum benim ve oğlum için çok fazla fayda sağladı diyebilirim , tavsiye ediyorum...

Ben 10 gün önce telefonla aramıştım göndereceklerini söylediler henüz gelmedi. Şimdi burda görünce formu da doldurdum. Çok teşekkür ederim canım Umarım seninle birlikte bebişinde çok büyük başarılara imza atar da bizde gururlanırız hep beraber...

Ben 10 gün önce telefonla aramıştım göndereceklerini söylediler henüz gelmedi. Şimdi burda görünce formu da doldurdum. Çok teşekkür ederim canım Umarım seninle birlikte bebişinde çok büyük başarılara imza atar da bizde gururlanırız hep beraber...

Rica ederim güzelim bana 5 gün içinde gönderdiler çok güzel bir kitap , 2-5 yaş arası çocukların yeteneklerini keşfetmeye yönelik, eğitici öğretici...

Dilerim hepimizin evladı iyi yerlerde olur ve emeklerimizi , emeklerini boşa çıkarmazlar ... Çok sağ ol güzel düşünce ve dileklerine , iyi ki varsın. Oğullarına da kocaman sevgiler...

3 yaşındaki oğlum için bende hediye kitap istedim gelir umarım..

teşekkür ederim canım benim.bende üye oldum.iyi ki varsın...büyük okyanusum :))

arkadaşlar dün kitabımız geldi.kızım;anne bu benim doğumgünü hediyem diyor :)) çok sevindi.çıkartmaları birlikte yapıştırdık.gerçekten çok güzel eğitici ve öğretici bir kitap hazırlanmış.hazırlayanlara ve bizimle duyuruyu paylaşan bikokyanus'umuza sonsuz teşekkürler... :))

kitabım 9.gün geldi..çok beğendim..emeği geçen herkese ve faydalanmamızı sağlayan bigokyanusa teşekkürler..sapkal89

çok teşekkürler güzel yürekli arkadaşım bigokyanus yeni gördüm bu mesajı ben de adaşın için verdim siparişi :)

arkadaşlar dün kitabımız geldi.kızım;anne bu benim doğumgünü hediyem diyor :)) çok sevindi.çıkartmaları birlikte yapıştırdık.gerçekten çok güzel eğitici ve öğretici bir kitap hazırlanmış.hazırlayanlara ve bizimle duyuruyu paylaşan bikokyanus'umuza sonsuz teşekkürler... :))

İyi ki sen ve bal küpünde var, çok sevindim gelmesine ve beğenmenize...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri