- Reaksiyon puanı
- 1
Rica ederim roseone
ve başarılar sana inanıyorum...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
canım ben iki gün önce farkına vardım bu durumun..kendimi kızgınlıklarımla kirletiyor arınmamı engelliyormuşum..kendimden özür diledim defelarca..ve artık dikkat ediyorumm..şimdide karar verdim onları yani düşünceleri (yani sevgili misafiri değil) denize attığımı hayal ediyorum..
Rica ederim roseoneve başarılar sana inanıyorum...
Yüsra'cımmm şaşırdım biliyor musun? Demek ki duygularını çok fazla gizliyorsun. Biraz serbest bırak kendini. İnsan önce kendisini affetmeli ki başkalarını affedebilsin. Her şey yoluna girecek. Doğru adımlar atıyorsun.
Ps: 20 gün sonra yanındayım. girlhaha
Seygiyle kal bitanem. actionsmile
Bugün herşeyden vazgeçtiğim birgün! 3 ekim 2010 pazar... bitişimin inançlarımın olumlamalarımın ve umudumun bittiği gün. Bana destek veren derdime ortak olup yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun... Umutlarınız hep rengarenk daim olsun... Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Ben herşeyden vazgeçtim bugün Bir kez daha yanıldım bir kez daha yenildim bir kez daha yaşamdan koparıldım. ve ben bugün yaşamaktan nesef almaktan vazgeçtim! Tek istedigim uyumak uyanmamak üzere huzurla ebedi şekildekabus görmek yok! her sabah umutlanıp umutsuzlukla son vermek tükenmeden hiç durmadan bıkmadan usanmadan engelsizce ağlamakta yok! yalan yok Hakkınızı helal edin Hoşçakalın Dostlar...
![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.