OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

tam posta adresini alablirmiyirim..ben daha önce direk öğrencilerin telefonunu veren bir siteyle ilgilenmiştim.ankaradan birini seçtim.birebir ilgilenmek için ama ailesi izin vermemişti..siz birinci elden ilgileneceğiniz ve kurumun içinde olduğunuz için çok şanslıyız..bende okurken yardım almıştım..elimden geldiği kadar bir koli yapmak isterim..

Besra TÜRK
Hendekköy İlköğretim Okulu
Ergani/DİYARBAKIR
Tlf :05326717275
k8908

Besra TÜRK
Hendekköy İlköğretim Okulu
Ergani/DİYARBAKIR
Tlf :05326717275
k8908

merhabalar
Okula yardım kampanyanızı yeni gördüm ve çok mutlu oldum bu konuya ilgi gösteren herkesi canı gönülden tebrik ederim ben de nakit olarak hesabınıza yardım göndereceğim bir miktar umarım faydam benimde olur... birlikten kuvvet doğar arkadaşlar... sizleri seviyorum küçük melekler.

Slm Arkadaşlar.....

Ben Diyarbakır İlinin Ergani İlçesine bağlı Hendekköy İlköğretim Okulunun Müdiresiyim.Okulumuz 282 öğrencili, 8 yıllık eğitim kapsamında yeni yapıldı.Daha önce 5 sınıflı okuldu.Malum yeni olduğu için okulun çok ihtiyacı var.Ve köy okullarının bütçesi yok.Eğitimci arkadaşlar bunu çok iyi bilir.Ders araç gereçleri,(fotokopi makinası,yazıcı,projeksiyon cihazı,bilgisayar,masa,kitaplık v.s)kütüphane için kaynak kitaplar(bizde yok denecek az)öğrenciler için(defter,silgi,kalemtıraş,giysi v.s.)

Siteyle pek alakası yok bu konunun ama bu sitede gönlü zengin bir çok arkadaş bulurum umuduyla böyle bir konu başlatma gereği duydum.Yurdun bir köşesinde unutulduklarını zanneden minik yavrularımızın minik yüreklerine su serpelim.Her türlü yardıma açığız.Şimdiden kucak dolusu teşekkürler.Saygılar....

İletişim: 05326717275

merhaba, şu siteden yardım isteyin. Bu sitenin yardım etmemesi ihtimali yok diye biliyorum..

Home - Bridge to Turkiye Fund

cevap yazarsanız bu site hakkında sevinirim ..

merhabalar, egitim kuruluslarina yardim etmek cok buyuk bir gurur.. benimde yapabileceklerim mutlaka vardir... konuyla ilgili gorusecegim..
basarilar dilerim.
umarim her sey gonlunuzce olur.

Okula yardım kampanyasına katılabilirim. Özel bir okulda çalşıyorum. okulların açıldığı ilk hafta kitap bağışı yapabilirim.Hatta daha sonra giysi de olabilir.

herkese selamlar okuduğum yazılar benı çok etkıledı yüreği buyuk ne kadar insan varsa sankı bu sitede ,harita kadastro gap proesınde diyarbakırda 6ay bulunmuştum çok ekmeklerını yedım sularını içtım o köyede kesın gitmişimdir elımden geldiği kadar seve seve yardım ederım,mesela kıtaplarım var onlar olurmu?

Ne demek....Tabiki olur....Kitap ihtiyacımız önceliklerimiz arasında....Teşekkürler...

bende üye olduğum başka bir forumda arkadaşlarla paylaşabilirim...
inş. güzel sonuçlar çıkar

Gönderdiği yardımdan ötürü Zeynep Hanıma teşekkür ederim.

yardım için verilen bilginin altındaki numarayı mı aramam gerekiyo?

bende öğrenciyim ama elimden geldiğince destek vermek istiyorum..

Halen yardım topluyormusunuz ,yardım etmek isterim...

Halen yardım topluyormusunuz ,yardım etmek isterim...

Pek yardım alamadık,ihtiyacımızın büyük kısmı duruyor.İhtiyacımız bitene kadar yardıma açığız....sanırım tatil sebebiyle randıman alamadık....Saygılar....

bağişlamayı düşündüğüm ansiklopedilerim var.Bilgisayarçağında hala işlevini sürdüren ve benimiçin hala değerliolan.Onun içiniyi
ellere gitmesinive amaca ulaşmasını çokisterim.Kargo sorununu halledebilirsem gönderebilirim.

Besra Hanım;
Elimde tam set halde değişik çeşitli ansiklopediler var. Ansiklopedilere ihtiyacınız varsa Ben de onları bağışlayabilirim.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri