nasıl yani?arkadaşlar bu sıralamalar yanlışmış galiba.
inş. yanlış değildir çok umutlanmıştım
arkadaşlar bu sıralamalar yanlışmış galiba.
ösym baskanı herzamankı gıbı hata yok dıyor ama var gecen senekı sıralama ıle bu sene klavuzdakı bırbırını tutmuyor ..kime sorsam gecen seneye güvenerek yapacak..ama ben hıcbırsey anlamadım sallama tercıh yapcam o derece..herkes bırsey dıyor..puana göreden cok sıralamaya göre yapın dıyorlar o nasıl olacak ..anlayan varsa banada anlatsınsad456arkadaşlar bu sıralamalar yanlışmış galiba.
ösym baskanı herzamankı gıbı hata yok dıyor ama var gecen senekı sıralama ıle bu sene klavuzdakı bırbırını tutmuyor ..kime sorsam gecen seneye güvenerek yapacak..ama ben hıcbırsey anlamadım sallama tercıh yapcam o derece..herkes bırsey dıyor..puana göreden cok sıralamaya göre yapın dıyorlar o nasıl olacak ..anlayan varsa banada anlatsınsad456
ben tüm gün pc basında klavuza baktım boynum agrıdı o derece şuan gece 1:50 ancak uyumaya gıdecegım..aynı durumdayız tubacım.kafam çok karışık birde daha puan düşebilirmiş de.
puan önemli değil tabiki sıralamalara bakmamız lazım.ben halen hatalı olduğunu düşünüyorum ama ösym başkanı belirgin bir hata yok dedi.
allah yardımcımız olsun...
hayırlısı olsun hakkında ..bende ıkısını baktım yerlesıyorum umarım yerlesmelerde de yanlıslık yapmazlar da acıkta kalmayız8977teşekkürle bilgilerin için bende bayaa inceledim klavuzu bu klavuza göre istediğim yer gelebilir ama 2009 a göre bakarsak gelmiyor. ben bu klavuza göre tercih yapmayı düşünüyorum.bakalım inş. gelir. herkese booll şanss
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.