en güzel aşk olumlamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sultan

Guest
Onu kolayca affediyorum böylece ruhum özgürleşiyor,bedenim rahatlıyor,duygularım doğal haline dönüyor.
Yumuşak bir sesle konuşuyor,sevgi dolu ifadeler kullanıyorum.
Bağlanmakla ilgili bütün korkularımdan kolayca arınıyorum.
Aşkı neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum.kalbimin kapılarını ardına kadar açıyorum ve harikulade bir sevgilinin hayatıma girmesine izin veriyorum.
Sevgi dolu ve uyumlu ilişkiler içindeyim…
Varlığımın derinlerinde sonsuz bir sevgi kaynağı var.
Gittiğim her yerde mıknatıs gibi sevgiyi çekiyorum.herkes bana beğeni dolu gözlerle bakıyor.
Hayatıma sadece sağlıklı ilişkileri çekiyorum.
Duygularımı kolaylıkla ifade edebiliyorum.sevginin gözleriyle görmeyi seçiyorum.
Girdiğim her ortam da yeni arkadaşlar ediniyor güçlü dostluklar kuruyorum.ben başkalarına ulaştıkça daha da çok insan bana ulaşıyor.
Hayatımda harika bir insan var.birbirimizi seviyor ve destekliyoruz..
Hayatla uyum içinde ilerliyorum.kendimi seviyorum.her köşede kendimi yeni bir mutluluğun beklediğini biliyorum..
Beklentilerimden özgürleşiyorum ve kendimi ilişkinin akışına bırakıyorum…
nil gün
sevgiyle hep mutlu kalın iyi ki varsınızy789

begusu senin olumlamalar üzerindeki ısrarın sayesinde olumlamaların nekadar önemli, kendinin farkında olmak ve moralini yükseltmek için ne kadar gerekli olduğunu anladım ve hayatıma kattım teşekkürederim.bu olumlamalarında harika ellerine sağlıkgirlhaha

ellerine sağlık bengusu yine harika olumlamalar iyi ki varsın
Hayatımda harika bir insan var.birbirimizi seviyor ve destekliyoruz.
buda benim olumlama cümlem olsun956k

bu olumlama tam bana göre ya

Çok güzeller.Emeğine sağlk.:)

nil gün' den yine şaheser daha teşekkürler bengisu...

saçmalamayı kes. tanrı annen ve baban. sadece bir şeye ihtiyacın var oda...

Geçenlerde aşk ile ilgli güzel bir olumlama arıyordum.(Zira buaralar kendimi aşk açısından kötü hissedıyordum) o günden beridir aklımdaydı.işte şuanda;tam istediğim gibi AŞK olumlaması karşımda..Çekim yasası yine işe yaradı sanki :P
SÜper SEvındım.
TESEKKURLER herkese ;)

Ben sevgiyim
Ben kendimi çok Seviyorum.
Beni herkes çok seviyor.
Ben herkesi - isim de olabilir-çok seviyorum.
Ben herkes-isim gelebilir- tarafından çok seviliyorum.

Ben beni onaylıyorum
Ben beni çok beğeniyorum..
Beni herkes -isim-çok beğeniyor.

Olumlamalarını tavsiye ediyorum.. :D

begusu senin olumlamalar üzerindeki ısrarın sayesinde olumlamaların nekadar önemli, kendinin farkında olmak ve moralini yükseltmek için ne kadar gerekli olduğunu anladım ve hayatıma kattım teşekkürederim.bu olumlamalarında harika ellerine sağlıkgirlhaha

ellerine sağlık bengusu yine harika olumlamalar iyi ki varsın
Hayatımda harika bir insan var.birbirimizi seviyor ve destekliyoruz.
buda benim olumlama cümlem olsun956k

bu olumlama tam bana göre ya

Çok güzeller.Emeğine sağlk.:)

nil gün' den yine şaheser daha teşekkürler bengisu...

saçmalamayı kes. tanrı annen ve baban. sadece bir şeye ihtiyacın var oda...

Geçenlerde aşk ile ilgli güzel bir olumlama arıyordum.(Zira buaralar kendimi aşk açısından kötü hissedıyordum) o günden beridir aklımdaydı.işte şuanda;tam istediğim gibi AŞK olumlaması karşımda..Çekim yasası yine işe yaradı sanki :P
SÜper SEvındım.
TESEKKURLER herkese ;)

Ben sevgiyim
Ben kendimi çok Seviyorum.
Beni herkes çok seviyor.
Ben herkesi - isim de olabilir-çok seviyorum.
Ben herkes-isim gelebilir- tarafından çok seviliyorum.

Ben beni onaylıyorum
Ben beni çok beğeniyorum..
Beni herkes -isim-çok beğeniyor.

Olumlamalarını tavsiye ediyorum.. :D
teşekkür ederim iyi ki varsınızy789

güzel paylaşım bengusucm iyiki varsın.. özlemişim sizleri :)

Hayatımda harika bir insan var.birbirimizi seviyor ve destekliyoruz..
Hayatla uyum içinde ilerliyorum.kendimi seviyorum.her köşede kendimi yeni bir mutluluğun beklediğini biliyorum

paylaşım için çok teşekkürler

ellerine sağlık olumlaman çok güzel olmuş teşekkürler.

Süper bir olumlama bengüsu teşekkürler =) ilk defa bir olumlama yapacağım umarım başarılı olurum...

Onu kolayca affediyorum böylece ruhum özgürleşiyor,bedenim rahatlıyor

of abla ne ihtiyacim vardi bilemezsin ::) emegine saglik

coooook guzeldi bengusu tesekkur ederim.

Canım her zaman ki gibi bayıldım paylaşımına.. teşekkür ederiz...

Kalbimin kapılarını ardına kadar açıyorum ve hayatıma harika bir sevgilinin girmesine izin veriyorum...
Ben bu cümleyi söylerken zorlanıyorum bengüsu... Özellikle kalbimin kapılarını ardına kadar açıyorum derken.. Yine söylüyorum tabii ama sence sorun ney?..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri