arkadaşlar kilo kontrolü yapmak isteyen varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kırat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben 1.78 e 56 kiloyum
kilo alabilsem çok iyi olacak ama alamıyorum bir türlü :(
ne önerirsiniz yemem için en acilinden kilo aldırabilecek
rt67

ya duyduğuma göre ferrum fort yani kan şurubu iştah açıyormuş bu sayede kilo alıyormuşsun arkadaşım ama sen gene de doktora danış bi !superxy

kilom 90, boyum 185. 5 kilo vermem lazım. göbekten alıyom :)

Valla ben sabahları maydanoz suyu içiyorum yeşil çay ve elma sirkesi içiyorum sofraya oturduğum zaman da öyle tıka basa yemiyorum göbek falan kalmadı.Zaten çok azdı ama o da gitti.

Maydanoz suyu ne işe yarıyor, zayıflamaya mı?

Evet zayıflatıyor vücuttaki ağır metalleri ve toksinleri atıyor.İdrar yollarını açıyor böbrekleri Rahatlatıyor.Sindirim sistemini düzene koyar.Uyku sırasında vücuttaki zehirli maddeleri ter aracılığı ile dışarı atar

Evet bende taş düşürürken bol bol maydanoz kaynatıp içmiştim. Hala düşmeyen ufak bir tane daha var :) onu nasıl düşürücem bilmiyorum.

Sabahları aç karnına ılık suyla Bal ve Elma Sirkesi içtiğiniz takdirde bağırsaklarınız çalışıyor, metabolizmanız hızlanıyor. Toksinlerden arınıyorsz.unuz.

Ayrıca taş ve vücutta biriken ödemi rahat atabilmek için de maydanozun yanında avokado yaprağı, funda yaprağı, kiraz sapını kullanabilirsiniz

vay bee çareyı tabıatta aramak ne guzel.)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri