- Reaksiyon puanı
- 6
33 ama ben hala 18 gibiyim![]()
eee ha 33 ha 18 ne fark var ki.....aşkolsun
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
33 ama ben hala 18 gibiyim![]()
evet cok haklısın aynen oyledır ınsanın kendısını kac yasında hıssetmesı onemlıdır kac yasında olduqu değil hayatında karsına cıkan olaylar o kadar değişikki bır baskasının bıle anlayamadıqı yada mesela ben suanda 18 yasıma qırmeme 12 qunum var ama 2 sene once cok kotu bır olay yasadım ve hayatımın sonuna kadarda o olayın verdıqı kayıp hep hıssettırecek kendısını bu yuzdende kendımı yasımdan daha olqun ve dıqer bır tabırlede yaslı buluyorum tabı delılık zamanlarım daha cok oluyor...![]()
Sevgili cadım ne güzel ifade etmişsin yaş almak,gördüğümüz gün sayısının artması,güldüğümüz dakikaların artması,oyuncaklar büyüdü,oyun alanı genişledi) Büyümeyi bu kadar sevimli ifade edebilmek ne güzel.
Ayşeciğim hepimiz bir takım olaylar yaşamışız demekki.Ben de bu siteye gelmeden önce sorunlu tek insan olduğumu zannederdim.26 yaşındayım insanlar küçüklüğümden beri ne kadar olgunsun derler.Şimdi de çocukluğumu yaşıyorum)Yaş büyüdükçe ruhum küçülüyor gibi hissediyorum
)
Olgunluk yaşıtlarından fazlaysa çok tatlı bişey Ayşe'cim)
Ne güzel diğerlerinin göremediklerini görerek, küçük şeyleri önemsemeyerek yaşamak)
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.