MUTLULUĞU SEÇİYORUM:)))

fgceker

Banned
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
9

mutlulugu-seciyorum-oznur-ozdogan-r39838-sz380.jpg

Genellikle,haklı olmayı seçiyoruz.
Haklı olmak adına küsüyoruz, mesafeler koyuyoruz,kırıyoruz,kırılıyoruz.
Yaşadığımız olaylarla sürekli savaşıyoruz.
Çünkü bizi yetiştirenler ''hayatla mücadele edeceksin'' diyorlar.

Mutluluğu seçen insan için sadece barış vardır.

(arka kapaktan alıntı)

Sonsuz mutluluğu seçenlere...girlhaha girlhaha girlhaha

Sorumluluğu ötekine atmak,değişmeye direncin bir göstergesidir.

'Suçlamak için işaret parmağınızı karşımızdakine uzattığımız zaman, üç parmağımızın yönü kendimize döner' Ancak çoğunlukla bizler, o üç parmağı fark etmeyiz ...sevincli

25fead89a626f5da5804150b2888f3c1.gif

Kendini tanıma,mutluluğun ilk yasasıdır. Kendini tanıma, düşünce ile eylemin bir araya getirilmesidir. Kendini tanıma, kendi kendine eriştirmektir.Kendini bilme, tüm bağımlılıklardan kurtuluştur.

Kendini bilen kişinin kendine güveni vardır. O artık gelişigüzel çalışarak enerjisini boşa harcamaz. Kendi iç hazinelerini bilen insan, korkularından kurtulup, hayatını korkuların yönetmesine izin vermeyecektir. Böylece kendisinin yapısını, fonksiyonlarını ve işleyiş kanunlarını öğrenerek bolluk ve mutluluk içinde hayatını sürdürebilecektir. Dolayısıyla insanı, kendine ve gerçeğe götürmeyen bilim, bilim değildir. Bilim, insanın kendi içindeki cevheri ortaya çıkarabilmelidir.

cok qüzel bır paylasım elıne saqlık qercektnde kendını bılen ve ne ıstedıqını bılen kısı hayatta herzaman ıyı bır yerlerdedır ve o yone doqru ılerlıyordur kımı ınsanda vardır herseyı neyın nasıl olduqunu bılır ama harekete qecmek ıstemez ona cok zor qelır bunları uyqulamak yada hayata qecırmek tembellıktır yanı ama onemlı olan bılmenın yanında onu uyqulamak tembellıktende kurtulmaktır BENCE ...:) ve ınsallah bende ıstedıqım seyı cok yakın zamanda bılıp harekete qecıcem

daha yenı uye oldum ve burayı cok sevdım bana yararlı olucaqından emınım ve ınsallah oylede olur mutluyum umutluyum ve huzurluyum ve ıstedıqım ıcın yola cıktım ınsallah basarırım hepınızı cok sevıyorum tesekkur ederım....:)

Yaşadığımız olaylarla sürekli savaşıyoruz.
Çünkü bizi yetiştirenler ''hayatla mücadele edeceksin'' diyorlar.

bak bir kitaptada bunu okumuştum....sevinclisevincli
-hayat böyle işte zor valla

haytın zor olduğunun götergesi nerde?geçmişte=ego
eğer hayat zor değilse ,işlerin yoluna koyamayan tek salak benim,yani bn başarısızım demektr.ben salak olmamalıyım KORKUSU

aslında hayat zor değil!!zorlaştıran bizlerz...

bak bir kitaptada bunu okumuştum....sevinclisevincli
-hayat böyle işte zor valla

haytın zor olduğunun götergesi nerde?geçmişte=ego
eğer hayat zor değilse ,işlerin yoluna koyamayan tek salak benim,yani bn başarısızım demektr.ben salak olmamalıyım KORKUSU

aslında hayat zor değil!!zorlaştıran bizlerz...

Hayatı zorlaştırmakta bizim üstümüze var mı ki???

Bir iş hemen oluverirse;
''Kesin bunun altında bir bit yeniği var,yok canım artık bu kadarda kolay olmaz herhalde''....deyipte uzayan cümleleri birbiri ardına sıralayıveririz ve elde ettiğimiz o başarının tadını çıkartmak şöyle dursun o anı kendimize zehir etmek için elimizden geleni yaparız girlhaha girlhaha girlhaha

Kendimize yaptığımız bu işkenceylede yetinmeyip,başarıya ve mutluluğa giden o kısa patikanın önüne önce ovalar sonra dereler sonra tepeler sonrada o tepelerlede yetinmeyip koca kaf dağını koyuveririz dunk56

Bu aptallığı neden yaparız; dusun2 sırf hayat bu kadar kolay olamaz diye rüyalarımızı çalan rüya hırsızları yüzünden!!!!

''bakınız aşadaki linke''girlhaha

Kendileri zamanında hayatlarının atışını yapamadıkları ve pişmanlık denizinde boğuldukları için bizimde onlarla birlikte o pişmanlık denizinde yüzüp durmamızı istedikleri için dunk56

''bakınız aşadaki linke'' girlhahagirlhaha

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri