Aşırı uyku

fairy

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben dün itibariyle telkinleri dinlemeye başladım.Ego güçlendirici,suçluluk duygusu ve kendine güven telkinlerini dinliyorum.Dinlediğimde feci şekilde uyku bastırıyor benihy789 Nedeni nedir acaba? Sadece ney sesi de dinlemiyorum hepsinden var listemde..

Sanırım Atakan bey yardımcı oluyor..Lütfen bana da yardımcı olurmusunuz.. Bunları yaşamam normal mi? neden uyukluyorum bu kadar?

acaba suçlarımı mı bastırmak istiyorum? uyku hali ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

aslında mümkün mertebe sürekli dinlemeye çalışıyorum..Ama dersim oluyor o zamanlar kalıyor tabi.. özellikle uyurken ve sabah dinlemeye özen gösteriyorum :)

farkında olmadan yardımcı oldum desene :)

yalnız benim midem de bulanmaya başladı bugün :S

inşallah güzel gelişmeler paylaşırım sizinle :) teşekkür ederim Ezeli Nur :)

uyku hali geçti diyebilirim..Dünkü ağlama kriziyle birlikte sanırım... :/

benim baslayalı 1 hafta oldu ilk basladıgım zaman gunduz 7-8 saat dinliyordum ve aksam cok uykum geliyordu .
2 gundur gunduz 1 saatten fazla dinliyemedim sadece yatarken telkinleri acıp oyle yattım sabahları daha iyi uyandım ve asırı uyku hali gecti gibi . yalnız simdide az dinledigim zaman bu ic huzur ve sakinlik kaybolcak die panik oluyorum :) az dozlarda da olsa almadan yapamıorum gun icinde :)

uyku gercekten yıpratıyorr tum etkılerıı tamamda buu benıı cokk zorluoo

uyku gercekten yıpratıyorr tum etkılerıı tamamda buu benıı cokk zorluoo

uykunun geçici olduğunu söyleyebilirim..tahminimizce suçlarımızı bastırmak için uykumuz geliyor.. benim uykum akşamları değil gündüzleri fazlacca geliyordu ilk başladığımda..gerçi bu daha 3. gün.. ama geçecektir yelda_k :)

ben dün başladım dinlemeye.dün gece her zamanki gbi geç yattım,3,5-4 civarı idi.
sabah daha doğrusu öğleyin 12 de kalktım,kahvaltı yaptım.1 de tekrar uyumuşum hatırlamıyorum.5 te kalktım.bu akşam yine 9 dan beri de uykum var.
aslında tam uyku gibi değil ama uyuşukluk gibi bişy.sürekli yatma isteği,yatsam kalkamayacakmışım gibi geliyor.

bu kadarı normal mi??

ben dün başladım dinlemeye.dün gece her zamanki gbi geç yattım,3,5-4 civarı idi.
sabah daha doğrusu öğleyin 12 de kalktım,kahvaltı yaptım.1 de tekrar uyumuşum hatırlamıyorum.5 te kalktım.bu akşam yine 9 dan beri de uykum var.
aslında tam uyku gibi değil ama uyuşukluk gibi bişy.sürekli yatma isteği,yatsam kalkamayacakmışım gibi geliyor.

bu kadarı normal mi??

evet :) aynı şey benim de başıma gelmişti :) geçici bir durum merak etme :)

teşekkür ederim ilgilendiğin için :)) umarım en kısa zamanda geçer

Arkadaşlar son birkaç günden beri düzenli olarak 5 parçalık bi listeyi gece dinliyorum.

ego+suçluluk+kendine güven+başkalarının düşüncelerini önemsememe+ zinde uyanma.

Buna koruma kalkanını felan da ekledim sonra.

Mide bulantısından tut da az tv izlemeye kadar pekçok etki görmüştüm daha önce.

Ama bu yukarıdaki listeyi düzenli olarak dinleyince aşırı uykum geliyor. İşin garibi önceden ben ego ve suçluluğu çok fazla dinledim ama böyle birşey olmamıştı. Uyku etkisi daha yeni ortaya çıktı anlamadım.

Acaba suçluluk duygularım mı bitti? Bırakmam mı gerekli ego ve suçluluğu?

Herkese çok teşekkürler.. sevgiyle kalın.. actionsmile

Geçici olarak uykuda düzensizlik yada geç uyuma gibi etkiler olabilir.
Telkinleri dinleme sürenizi azaltabilir eğer uykuda dinliyorsanız gündüz dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Teşekkür ederim Atakan Bey. Evet uykuda dinliyorum. Tavsiyelerinize uyacağım tekrar teşekkürler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri