Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet Nilay'cım.Ea olmak daha güzel galiba ..
ben lise2 de sayısalcıydım:)
fizik,biyolojim süperdi ama benimde senin gibi kimyadan nefret etmem ea geçmeme neden oldu:)
Kimya: 0( karne notu) :)
Ben ilk sıfırımı lise birin 2. sınavında almıştım, 23 puan almıştım girlhaha Sadece ben değil herkes sıfır almıştı, babam kızacak diye ağlayacaktım, arkadaşın yaptığı espiriyle koptum. Dedi ki; herkes simit almış ayranlarda benden khkh56 Babama söylemedim az biraz veli toplantısında öğrendisevincli İkinci dönem karneme 2 getirdim, bir daha da kimyaya tövbe ettim cat56

hahhha:)
güzel espri yapmış:)
bu arada nilay sen bu senemi sınavlara girdin??

slm arkadaşlar sınavınız nasıl geçti.fizik zordu yaaşaşkınxseneye kalcam galiba offf offff

cok huzurluyorujm belkizcim.. ben hic zorlanmadim aksine cok kolaydi sankiy789

hayirlisi olsunsapkal89

veeeeeeeeee yeni bi karar verdim biraz tatil yapip kpss ye gircem bide :)

Fizik genele de zor gelmiş. Kimya ve biyoloji netleriniz iyidir umarım, ümitsizliğe kapılmayın. Sevgilerimle...actionsmile
kimya ve biyo. iyi ama istediğim puan gelmiyor çok mutsuzum yaa.seneye kalmak istemiyorum.keşke ecz. gelse....

arkadaşlar ya ben bişey sorcam taban puanlar falan düşecekmiş.bilgisi olan var mı ?acaba ne kadar düşer 20 puan düşse bana yeter128956tek umudum...

2011 ygs giricem önümüzdeki sene için yazın nasıl çalışmalıyım fm bölümü öğrencisiyim yardımcı olursanız sevinrm

2011 ygs sınavına giricem fm öğrencisiyim sizne yazın nasıl çalışmalıyımm yardmcı olursanz sevnrm :)

2011 ygs sınavına giricem fm öğrencisiyim sizne yazın nasıl çalışmalıyımm yardmcı olursanz sevnrm :)

fm demissin dusunuyorm fm ne dye:p

mf olmali y789

bende sayisalciydim.. bana kalirsaaa video ders seklinde tum aciklarini kapat. konularini tamamlamaya calis. dershneye fln gdersen hocalarn anlattkca sn knulari hatirladign icin bol soru cozmen yeterli olcak. ve emn ol snif yukselrsin dersler basladginda.. surekli olumlama yapmalisin. ben cok verimli ders calisip cok basarili oluyorum gibi .. insallah isine yarar utananadam

ARKADAŞLAR NERDESİNİZ
sınav bitti kimse yazmıyor ben başlatayım ama devamını bekliyom...

ben buralardaym sinav bitmediki tatlim ygs lys btti ama kpss noolcak o.o

ooo kpss ye allah kerim.daha 4-5 yılımız var kpss için. ben şu sınavı alayım hele.hergün çaış deseler çalışırım.superxy
gülmeyin ama şu sonuçlar için hergün imgeleme yapıyorum.daha 12 gün var sonuçların açıklanmasına.
o zamana kadar ben bu çekim kuvvetini pekala çalıştırırım8977.bide şu iki noktayı öğrenseydim ii olurdu.(çok yazdım)
mutlu günlerrr.............t678

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri