Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :)

atakana aynen katılmakla birlikte .. Pisim paşam ,ablacım senin yerin başımın en tepesinde biliyorsun demi. Unutmuşsun galiba hatırlatıyım dedim !!
Valla bu ara ilginç birşey var eski iş arkadaşlarımdan biri (sürekli buluştuğumuz) yemin ediyorum 2 gün evvel mail attı bi telefon etmek çok mu zor felan diye ,halbuki hepte aklımdalar senin gibi ,shaman gibi ,pisicim .Ama ben kendi adıma bu ara msndeyken bile bazen dolu oluyorum,bazı arkadaşlar biliyor.

Bu buluşmada ne zamandır akıllarımızdan geçiyordu ama mesela muminle konuşmuştuk, sevgili mümin kardeşim belginle konuşup başlık açmışlar bana haber vermemişler ..bak ben kusuyormuyum,elbet belgin gidince düşücen elime :D

Senle daha çok buluşcaz pisimbatım .Shaman hanım da bi yoğun bi yoğun olduğundan görüşemiyoruz zaten (maşallah) :D Teşrif ederlerse ne hoş olurdu zatı alileri :P
Hadi lafı bırakın herkez gelsin işte hobaaa :) bak ben de kaç aydan beri ilk defa foruma bu kadar post attım (ehe öhö atakancım yani.. :D)

En azından 3-4 günde birde olsa forum takip ediliyor diye biliyordum.
Konu 4-5 gündür forumun en tepesinde yaziyor.
Demek ki forumu takip etmeyenler varmış..y789
Bende size sitem ediyorum asıl...
smileydance

vallaaa atakan bey benim anlatmak istediğim beni özel olarak aramanızdı ayrıca kaç gündür forma bakmamam rğamen dikaatimi çekmedi yu89 demen gözden kaçabiliyormuş!!!
uçak yollasan gelmem artıkkhkh56music45

atakana aynen katılmakla birlikte .. Pisim paşam ,ablacım senin yerin başımın en tepesinde biliyorsun demi. Unutmuşsun galiba hatırlatıyım dedim !!
Valla bu ara ilginç birşey var eski iş arkadaşlarımdan biri (sürekli buluştuğumuz) yemin ediyorum 2 gün evvel mail attı bi telefon etmek çok mu zor felan diye ,halbuki hepte aklımdalar senin gibi ,shaman gibi ,pisicim .Ama ben kendi adıma bu ara msndeyken bile bazen dolu oluyorum,bazı arkadaşlar biliyor.

Bu buluşmada ne zamandır akıllarımızdan geçiyordu ama mesela muminle konuşmuştuk, sevgili mümin kardeşim belginle konuşup başlık açmışlar bana haber vermemişler ..bak ben kusuyormuyum,elbet belgin gidince düşücen elime :D

Senle daha çok buluşcaz pisimbatım .Shaman hanım da bi yoğun bi yoğun olduğundan görüşemiyoruz zaten (maşallah) :D Teşrif ederlerse ne hoş olurdu zatı alileri :P
Hadi lafı bırakın herkez gelsin işte hobaaa :) bak ben de kaç aydan beri ilk defa foruma bu kadar post attım (ehe öhö atakancım yani.. :D)

ben anlamam 006 james metin kıvırma şimdi herkesten umardım bi senden ummazdım böle dışlanmayı zaten neyse hadi gidin siz piknik yapın ama kumda oynayın bi yerinize bişi batmasın khkh56

vallaaa atakan bey benim anlatmak istediğim beni özel olarak aramanızdı ayrıca kaç gündür forma bakmamam rğamen dikaatimi çekmedi yu89 demen gözden kaçabiliyormuş!!!
uçak yollasan gelmem artıkkhkh56music45

ben anlamam 006 james metin kıvırma şimdi herkesten umardım bi senden ummazdım böle dışlanmayı zaten neyse hadi gidin siz piknik yapın ama kumda oynayın bi yerinize bişi batmasın khkh56
Muhteşemsin sen yakhkh56

iyimdir hoşumdur amaaaa gazabımdan kinimden cat56 den korkulması lazım bence anlayan anladı ne hoş oldu yağmur yağadı bugun pek üzüldüm atakan pekk hemdemusic45khkh56

bene gelmek ıstıyorum bulusmalara..ama ıstanbulda değilimpartysmileyskan67

iyimdir hoşumdur amaaaa gazabımdan kinimden cat56 den korkulması lazım bence anlayan anladı ne hoş oldu yağmur yağadı bugun pek üzüldüm atakan pekk hemdemusic45khkh56
cık cık bak hırçın asi kediye ya..yağmur yağdı ama biz çok eğlendik hakkaten 10 saat 11 saat nasıl geçti anlamadık PİSİİİİİİİİ kahvesmiley
en yakın zamanda beraber yaparız inşallah .Bu arada bir sürü kedi filan vardı gittiğimiz yerde özelliklede sıra sıra arkaya gezen ördekler ,kazlar filan aynı ankaradaki kuğulu park gibi ben buraya bi 4 5 senedir gitmiyordum.
Bi daha geldiğinde beraber gidlim pisimbat ...o taksimde gittiğimiz yerin ördeklisini düşün.. :) mumin şahin felan reismlerini çekti kazların koyarlar belki

Bagaja koyup götüremedik iki tane...

cık cık bak hırçın asi kediye ya..yağmur yağdı ama biz çok eğlendik hakkaten 10 saat 11 saat nasıl geçti anlamadık PİSİİİİİİİİ kahvesmiley
en yakın zamanda beraber yaparız inşallah .Bu arada bir sürü kedi filan vardı gittiğimiz yerde özelliklede sıra sıra arkaya gezen ördekler ,kazlar filan aynı ankaradaki kuğulu park gibi ben buraya bi 4 5 senedir gitmiyordum.
Bi daha geldiğinde beraber gidlim pisimbat ...o taksimde gittiğimiz yerin ördeklisini düşün.. :) mumin şahin felan reismlerini çekti kazların koyarlar belki

hınzır oo7 james metin guitarkanıma giremezsin cat56ler vardı rdek vardı diye bilmem ben açarsın tel davat edersiniz bende ajandama bakarım size cevap veririm khkh56

eee şimdi ne oldu.. istanbulda buluşuldu mu ? buluşulmadı mı?
Yoksa ben mi kaçırdım hy789

Arkadaslar,

Bir Istanbul bulusmasi ayarlayamaz miyiz?

Sevgili Arkadaslar,

Bu konu hakkinda daha once de fikrimi belirtmistim, ama kimse nedense orali olmamisti:(( Daha once bu forumdaki arkadaslar bir Istanbul bulusmasi yaptiklarini ve cok iyi geribildirimler aldiklarini yazmislardi. Neden biz de yeni katilimcilar eski tecrubeli uyelerle gorusmuyoruz?

En azindan tum tecrubelerimzii karsilikli anlatarak daha cok birbirimizi cesaretlendirmis olmam miyiz?

En yakin zamanda toparlanalim bir yer belirleyelim haydi Arkadaslar?

Tarih ve yer önerisi ortaya atılsa belki daha somut geri dönüş alınır?

Haklisiniz:)

16 Ekim Pazar diyerek baslayalim o halde , yer taksim olsun, herkes tarafindan bilindik bir yer nasil olsa meydani kapatiriz:Py789

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri