Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok galibart67

alm arkadaşlar sınav nasıldı inşallah iyidir geo. kolaydı sanki bakalım nasıl olacak.
sevgiler

ee nasıldı sınav

gzl geldi benim ya inş fenim de böle gelir senin nasıldı?

benimde iyiydi mat kaç net yaptın
*

wayy bravoalk78
tebrik edrim.benimde mat 42 doğruutananadam geo 2 yanlış

tşk ettim tek olay konsantre olmak bence...seninde gzl ama bnde tebrk ederimmmm

teşekkürler sen mezunmusun?
hangi lise?

evt fen lisesi mezunummmsmileydance

benim lise son senin kaçıncı yıl oluyo

geçen sene ilk kez girdim 13 bininci oldum tıpı kıl payı kaçırdım şmdi 2.senem inş bu sene olur ya

Bu eski adıyla öss yeni adıyla ygs lys denilen şeyden nefret ediyorum.. niye mi nefret ediyorum.. sadece türkiyeye özel bir saçmalık olduğu için..Bazı gençliğin 1 sınav uğruna 1 sene hayatını herşeye kapatıp bunalıma girerek salak gibi çalıştığı için.. hayır anlamıyorum hazırlanıyoruz kazanıcaz tamamda neyin nesi bu hayata yaşamaya gülmeye eğlenceye aşka zamanı kapatıp 4 duvar okumak. O össde derece yapanlar birinciler vs hemen hemen hepsi böyle kazancam diye kafayı takıp kafasını bozan insanlar değil sadece düzenli çalışıp hemde hayatını yaşayıp kazanan gençler.. evet niye bu kadar isyan ettim.. çünkü türkiyede öss denilen şeyin bu kadar kafaya takılmasından sıkıldım çevrem sayesinde benide bunaltıyor.. üniversiteyi süper mucizevi birşey görüyorlar. üniversiteye gidincede bitsede kurtulsak derler.. siz siz olun her anınızı yaşayın her gününüzü son gününüz gibi yaşayın.. tuh788

geçen sene ilk kez girdim 13 bininci oldum tıpı kıl payı kaçırdım şmdi 2.senem inş bu sene olur ya
inşallah kazanırsın. bende çok istiyorum ama fizik kötü bu hafta ona ağırlık vermeliyim.banada dua edin k8908

Bu eski adıyla öss yeni adıyla ygs lys denilen şeyden nefret ediyorum.. niye mi nefret ediyorum.. sadece türkiyeye özel bir saçmalık olduğu için..Bazı gençliğin 1 sınav uğruna 1 sene hayatını herşeye kapatıp bunalıma girerek salak gibi çalıştığı için.. hayır anlamıyorum hazırlanıyoruz kazanıcaz tamamda neyin nesi bu hayata yaşamaya gülmeye eğlenceye aşka zamanı kapatıp 4 duvar okumak. O össde derece yapanlar birinciler vs hemen hemen hepsi böyle kazancam diye kafayı takıp kafasını bozan insanlar değil sadece düzenli çalışıp hemde hayatını yaşayıp kazanan gençler.. evet niye bu kadar isyan ettim.. çünkü türkiyede öss denilen şeyin bu kadar kafaya takılmasından sıkıldım çevrem sayesinde benide bunaltıyor.. üniversiteyi süper mucizevi birşey görüyorlar. üniversiteye gidincede bitsede kurtulsak derler.. siz siz olun her anınızı yaşayın her gününüzü son gününüz gibi yaşayın.. tuh788
harikasın ... çok güzel ifade etmişsin,katılıyorum.ama bu tamamen sistemin suçu bizi bu şekilde çalışmaya yöneltiyorlar.böyle yaparsak kazanırız yolsa OLMAZ......sad456

saat 10.37
sayısalcı arkadaşlarımız ter döküyor şu an:))

Hepsine başarılar Diliyorum!!!

saat 10.37
sayısalcı arkadaşlarımız ter döküyor şu an:))

Hepsine başarılar Diliyorum!!!
Sefa'cım ea olmak var değil mi?girlhaha Mis gibi fizik mis gibi biyoloji ya, neden ter dökülsün. Sadece kimyadan nefret ediyorum. Sırf kimya yüzünden sayısala geçmedim zatensevincli

Evet Nilay'cım.Ea olmak daha güzel galiba ..
ben lise2 de sayısalcıydım:)
fizik,biyolojim süperdi ama benimde senin gibi kimyadan nefret etmem ea geçmeme neden oldu:)
Kimya: 0( karne notu) :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri