Aşığım Diyenlere...

kumsal1980

New member
7
HD RANK
Katılım
16 Şubat 2009
Mesajlar
754
Reaksiyon puanı
17
Puanları
0
Yaş
46
Konum
Bursa



Öncelikle belirtmek isterim, aşağıdaki öykü tamamen gerçek ve alıntıdır... Saygılar"

[FONT=&quot]
"Karımı 1998 in sonbaharında kaybettim... Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik.

Karim, her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler, "Bunlar bizim hayatımızın gölgeleri" derdi.. Öldüğünde, yedi tane resmimiz vardı.

97'in bir gecesinde onu aldattım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı söylerdim. Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım.

Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece: "Biliyorum" dedi.

İzmir'e kar yağdığı gün, yani bir ay önce, evdeydim. Fotoğraflarımıza bakıyordum yine... Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim. - A. - R. - K. - A. - S. - I. - N. Gerisi için yılları yetmemişti.

Ama sanırım "Arkasına bak" yazmaya filan niyetlenmişti. Hemen çerçevelerin arkasına baktım. Hiçbir şey yoktu. Sonra bir şey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm.

İnanabiliyor musunuz, her birinin arkasından bir mektup çıktı! Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı.

1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı. Ve içinden su sözler çıktı:

"14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/ Söylemene gerek yok, biliyorum..."

2002'deyiz. Onu kaybedeli 4, aldatalı 5 yıl oluyor. İçim acıyor simdi. Çünkü kadınlar biliyor, hissediyor...

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; Aşk Sessiz, Sevgi Dilsizdir..."[/FONT]


Alıntı.
 
Buna katılmıyorum, her insan bir değil ve seni seviyorum diyebilmek yürek ister. Tabi ağzından çıkanlarla kalbindekileri bir olmayanda var, böyle insanları da anlamak zor değil. Nitekim hikayedeki talihsiz kadında anlamış bulunuyor. Teşekkürler paylaşım için.
 
Buna katılmıyorum, her insan bir değil ve seni seviyorum diyebilmek yürek ister. Tabi ağzından çıkanlarla kalbindekileri bir olmayanda var, böyle insanları da anlamak zor değil. Nitekim hikayedeki talihsiz kadında anlamış bulunuyor. Teşekkürler paylaşım için.
bende tamamen katılıyorum bu söylediklerine zaten biz kadınlar herşeyi anlarızy789teşekkürler...
 
bence anlamamak daha iyi galiba.. o kadına çok üzüldüm çok talihsizmiş.. meğer yıllarını koca bi yalancıyla geçirmiş yazık..
 
yok ya nerden anlayacak :D ama bu söz güzelmiş [FONT=&quot]''Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; Aşk Sessiz, Sevgi Dilsizdir...'' :) [/FONT][FONT=&quot]fakat diyene de şüpheyle bakmaya gerek yok :)[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
 
Çok doğru kadınlar aldatıldıklarını hissederler ama seven sevdiğini haykırmalı bence
 
"Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; Aşk Sessiz, Sevgi Dilsizdir..." bu söze katılıyorum.sevgi sözde değil özde olmalı.kalple sevmeli insan.her insan söze dökemez ama hal ve tavırlarıyla belli eder sevdiğini...
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst