yine yeniden merhaba.......

:))) Bazen uyanmak için birilerinin okkalı tokatları gerekir bu da öyle olmuş. Bayıldım ya samimiyeti seviyorum. Bende de var böyle arkadaşlar transa geçince bağırıp kendime getiren. The desert seni sevenlerin ne de çokkk ;))

kesınlıkle cnm burda doğru soyluosun masterphidias artık bıktı benım bu negatıf yonumden her gorduğund ebu tarz tepkıler verıo...:))) ama ben cok sevıyorum onun bu tarz tepkılerını o gercek bır dost cunku...her yonuyle...bende emeği buyuk..ama bı de emeklerının karşılıksız cıkmadığı gunu gorse bence daha bır mutlu olacak:))))

the desert in avatarı ile ne zman karşılaşsam pozitif bir enerji alıyorum.
Pozitiflik= the desert avatarı :) bilinçaltımda kayıtlı.

gel gelelim sayfasına ne zman girsem aksi, karmakarısık birisi ile karsılasıyorum. bilinçaltıma pozitif yönü öyle kazınmıs ki, yazdıkları bile onun hakkında negatif düşünmeme izin vermiyor.

heyyy sen, aksi bayan, senin neşelli yönlerinden mahrum bırakma bizi, dobrasın iyi güzel ama kendine karsı biraz daha anlayıslı olmaya davet ediyorum seni.:) seni takip etmeye devam edeceğim Rabb'im izin verdiği sürece.

iyi ki varsın, iyi ki aramızdasın.
mutlu haberler bekliyoruz seni;)

sevgiler.

teşekkurler genco...bılyormusuna slınd ahıc aksi deılımdır ama dobra olduğum doğru..keısnlıkle bazen kaybettığımd edoğru bu yonum yuzunden ama olsun ben yıne de sevıorum bu ozlleığımı..genco bu aralar evet --yaklaşık ıkı senedır bu aralar dedığım:d---yoluna koyamadığım bazı şeyler var ...bazı şeylerdıyorum ama gercekten bunlar benı uzen şeyler...depresıf olmam bu yuzden..avatarım evet banada uzgun gunlerımde yuzumde gulumseme belırtıverıo onuda boyle mutlu olmaya karar verdığım bır gun bulmuştum..guya kendımce bır devrım gercekleştırecektım ama nerdee yıne eskı halıme dondum:))ama bılıorum allah benı sınıor...umarım en kısa zamanda yolund agıtmeyen şeyelrı yola sokarım yada yenıden bır hayata başlamak ıcın bır şansım olur yoksa boyle gıttığı surece gercekten tam anlamıyla avatarımın hakkını veremeyecegım:))neyse genco ıyı dıleklerın ıcın cok teşekkur ederım:)))y789

allahım dertlerımı takmamam ıcın bana cesaret ılrıye bakıp şimdiki anımı değerneldırmem ıcın fırsat ve umut onumdekı fırsatları değerlendırmek ıcın bana acık bır goz nasıp et...allahım mutlu olmam ıcın ıcımdekı gucu kullanmama fırsta ver.allahımmm lutfen yanıdm ol..guzel bır gun guzel bır ay guzel bır hayat ıcın bana yardım et...

AMİN.​

yeshappy teşekkurler...umarım hepımız ıcın gecerli olurr....

mutluluk nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?

sesime gelll..sesime gelllllllllllllllllllllll

belkıde cok kasmamak alzım hayat hep boyle mutsuz ve tekduzedır..farklılklar yoktur...mutluluk yoktur.sadece nefes almaktır hayat?

ne bışey ayzmak gelıo ıcımden nede bışey yapmak..halbukı ıcımde bı suru şey ayzasım ve yapasım var..bırını karşıma oturtup gunlerce konuşasım var..ama şu an tek bır kelıme bıle edesım yok...hıcbışey yapasım yok.yaşam enerjım bıttı sankı...

allahım bu gunume şukurler olsun.senden daha ıyı bır gun dılıyorum....

belkıde cok kasmamak alzım hayat hep boyle mutsuz ve tekduzedır..farklılklar yoktur...mutluluk yoktur.sadece nefes almaktır hayat?
neden bu kadar karamsarsın arkadaşım hayat herşeye rağmen çok güzel önemli olan bakış açını değiştirmen,hayatı bi mucize gibi gör ki öyle zaten herşey bak nasıl kolaylaşıyor .Hayat iki şekilde yaşanır: ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da herşey birer mucizeymiş gibi.Albert Einstein..t678

NEFRET EDIYORUM....HERŞEYDEN VE HERKESTEN..................

Biz seni çoooookk seviyoruz amaaa sevincli İyiki varsınn =) Şu an tüm sevgimi yolluyorumm. . Yolladıımm :)

sabah kan ter içind ederler ya aynen oyle uyandım..allahım ınsanın huzursuz olması nasıl kotu bır şeymış..ne berbat bır duyguymuş...yada hayatı olduğundan daha cıddı bı durumda algılamak kotu olan..her neysee...şimdi yınee cok mutusuzm...baız arklarım burada hep olumlu şeyleri ayz dıorlar ancak benım şu an yazacak hıc olumlu duygum yok...kalbım hızlı hızlı carpıor.sankı herhangıbır nefesımde agzımdan fırlıycak gıbi..oyle kotu ki bu bekleyış..hanı bılsenız neyı bekledığınızı gercketen anlıycaksınız ne yapmanız gerektığını ama ben neyı bekledığımıde bılmıyorum acıkçası..beklıyorum..ya herşeyın hemencecık duzelecegını ya beyaz atlı prensımı yada şu an nefes alamayış sebebımın hemen duzlemesını.yada bı an ıcın herşey olsun bıtsın bende beklemekten kurtulayım dedığımı duyar gıbıyım içimin..oyle bışey var ki ıcımde duygularımla besledığım ve buyuttugum...durmadna buyuyor ancak ben bılemıyorum nasıl bunu durdurabılcegımı sankı kendı kendıme ıcımd ebır yaratık buyutuorum duşuncelerımle benı rahatsız eden..duşuncelerımı beynımı sömürüyor bu cıddi anlamda herşeyımı engellıyor..

o kadar olumsuz ki herşey..hanı ınsanı hayata baglayan şey umutlarıdır ya...benım baglantı kablolarım tamamen eridi tamır olmayacak şekılde..ya yenılerını alıp takmam lazım..yada bunları kullanmaya çalışmamm lazım ama olmuyor..yapamıyorum..ınsan hayata her yenı gune terle sıkıntıyla uyanırmı?ıcınde buyuttuğu kini nefretı gıtıkçee kendı boyunuda aşarsa ne yaapr?herkes hayatına devam ederken...ve ben bunu kımseye anlatamıyoken..allahım napıcam ben?

içimde ki öfkee nefret kin oyle bır boyuta ulaşıor kı bırısıne zarar vermekten korkuyorum....hayatta en onemlı şey kendımi gectim...

hımm..allahım senden bugun cok guzel bır gun dılıyorum..umarım herşey ıstedığım gıbı gececek...ve ben bugunden cok mutlu olarak ayrılacagım...

hayatım içinde kin nefret duyguları varken bende çok mutsuzdum.ilk yapacağın kendini kızdığığın her kimse onları affetmek.hayattta hiç affedemeyeceğim kişileri affettim.sırtımdaki yükü bıraktım.ferahladım yoluma devam ettim.görmemezlikten gelmeden çözüm arayarak.siteye ilk girdiğim zaman moderatör arkadaşlar olsun yaşam koçu merto bey olsun hepsi affedebilmenin önemini vurguladılar.kendin negatif olunca bu kin ve nefretle etrafınada çekersin negatifleri insan olay hastalık.ne duyuysam uyguladım.nefes alıp verme teknikleri.şu iki sene yaşadıklarımı kimse bilemez.neredeyse rı düşündüm.ama bunları burda dile getirmedim yazmadım.yazarsam enerji yükleyip kuvvetlendindirmemek için.hep hayatımdaki güzellikleri hatırlamaya çalıştım ki bunlar çoğalsın.dertlendikçe bunlara pirim vermiş oluyoruz.burada yaşadıklarımı net olarak anlatamıyorum.sorumlu olduğum kişilerin haklarını da benim hatam yüzünden kaybetme korkusu beni mahvetti.ama hatamı kabul ettim.çözümünün olacağına inandım.hem yasal yoldan hem manevi yoldan bütün eylemlerimi gerçekleştirdim.bunun yanında kurtulacağım inancını hiç kaybetmedim.sana tavsiyem redflofersın derindeki acıları dindirmek için bir yazı dizisi var sanırım kitap ordaki bütün olumlamaları hissederek yap.çok işe yarıyor.böyle dertlenip durmaya vakit ayırma.bunun yerine çalışmalları yap.senin aracılığınla sevgili belginciğimede teşekkür edeyim burdan.allah onun yolunu da ışıklar içinde ilerlemek nasip etsin.seninde bu yükleri bırakıp yoluna hafiflemiş olarak yürüyeceğine inanıyorum.çünkü burdasın.canım benim hiç ümidini kaybetmeden yola devam mutluluk o kadar uzak değil.sen izin ver bu sıkıntılarını görmeden güzellikleri daha çok dile getir.bilinçaltı nasılsa sorgulamadan kabul ediyor.şimdi yazdıkların geleceğini oluşturuyor biliyorsun.aman dikkat canım.ışık elçinin bir meditasyonu vardı.üzerindeki yükleri boşaltma tv de yaptırmıştı.sonra mor alev enerjisi meditasyonu bunları hep uyguladım.yılmadım ama başardım.bu sıkıntılarından kurtulmayı niyet et.mutlu olmaya güzelliklerin gelmesine izin ver,affedemediğin kişileri ve olayları bağışla ve özgür bırak senin üzerine yapışmasınlar.olumlamalarını yap bak bakalım mutlu olacakmısınço zaman görüşelim tamam mı canım.ben bunları yaşamış ve mutluluğu yakalamış biri olarak yazıyorum.abla tavsiyesi y789sevgi ve ışıkla canım benimactionsmile

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri