geliyorum hayat

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

pericem

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
geç de olsa değişime hazırım...bakalım neler olacak?
merhaba yeni ve güzel hayatım..merhaba aşk..merhaba dostluk..merhaba kardeşim..merhaba işim..merhaba canım..merhaba elim..merhaba bedenim..
düne ait ne varsa dünde kaldı..artık yeni şeyler söylemek lazım.........wave44blissyblissyblissyk8908superxy

Merhaba,, Pericemm sevincli hiçbir şey için geç değiiiiiiill ::) İyiki varsınn, hoşgeldiiinn sevincli

merhaba yeni ve güzel hayatım..merhaba aşk..merhaba dostluk..merhaba kardeşim..merhaba işim..merhaba canım..merhaba elim..merhaba bedenim..
düne ait ne varsa dünde kaldı..artık yeni şeyler söylemek lazım.........wave44blissyblissyblissyk8908superxy
Güzel bir başlangıçla yeniden merhaba demişsin herşeye, harika956k Sana da merhaba! Aramıza hoşgeldin. İyi paylaşımlar dilerim...actionsmile

buraya geldiysen gerçekten yeni bir hayat başlıyor senin için hoş geldin

bu hoşgeldin bana çok ii geldi..iyi ki varsın..

hoşgeldin aramıza 956k

hoşgeldin.sanada merhaba.sende benim gibi dikiz aynasından sürekli arkaya bakanlardandın anladığım kadarıyla...evet artık yeni şeyler söylemek lazım.dikkatlice yola odaklanmak lazım.yeni hayatına hoşgeldin kontrol sende tam gaz devam.iyiki varsın iyiki varız.sevgilerle...actionsmile

evet geriye bakmaktan,öne doğru yürümemişim ben .. bu yolun başında elimi tutan birileri vardı sanmışım hep,,"yalnız kalmak yalnız olmaktan daha zor" şimdilerde bunu atlatmaya çalışıyorum önüme bakarak...güzel günlere çıkar bu yol umarım...sevgiler..

ben ınanıyorum sana...umarım hersy ıstedıgın gıbı olur

reiki merhabaaa..inisiye oldum sonunda...

umarım güzel bir başlangıç olmuştur senin için güzel günler geçirmen dileğiyle hoşgeldin:)

Merhaba hayat dolu arkadaşım.Sen geride bıraktıklarını artık yaşamayacak kadar güçlüsün.
Gel ve hayata kim olduğunu göster.

Sürekli yaşanmışlarda kalmak,o duyguları acıları tekrar yaşamak,insanı sadece olduğu yerde saydırıyor.Herşeye yeniden merhaba diyerek umutla başlamışsın,geçmişe perde çekip....Seni tebrik ediyorum.HOŞGELDİN...
tacho.gif

teşekkür ederim arkadaşlar..ilginç bir deneyim oldu benim için..bir duygu patlaması yaşadım dün..normal mi acaba reiki ile ilgilenen var mı?masterim hey söyle bakalım ne eksik hayatında şeklindeki köşeye sıkıştıran sorusunu yöneltince başladı herşey...şimdi yeni bir yol seçtim..umarım güzel olsun...hepinize çok teşekkür ederim..ne güzel şey böyle bir anda beni kucaklamanız..

geldim yoktun..geldim sen gittin..sonra geri geldim ...seni gördüm sandım ...ama sen yoktun..aslında sen hiç yoktun..peki ben niye geldim..kendime geldim...hoş geldim..

Üzülme çünkü hüzün, düşmanı sevindirir, dostunu
üzer, haset edenin diline düşürür.,,,

Üzülme çünkü hüzün kaybolanı geri getirmez,öleni diriltmez,,,

Kaderi değiştirmez,hiçbir fayda getirmez.,,,

Üzülme çünkü hüzün sinirleri yıpratır kalbini yorar,,,,,

Gecelerini mahveder.,,,,

Üzülme kaybettiğin şey için üzülme

Çünkü daha pek çok nimetlere sahipsin..,,,

Sana bahşettiği diğer nimetleri düşün ve şükret.

Üzülme ehli batılın sözlerinden dolayı üzülme

onların tenkitlerine sabrettiğin sürece mükafatlandırılacağını unutma

üzülme insanlara ihsanda bulunduğun sürece üzülme

çünkü mutluluğun yolu insanlara ihsanda bulunmaktan geçer.

Üzülme çünkü iyiliğin mükafatı on mislinden yedi yüz misline

kötülüğün karşılığı ise

Sadece mislince..,,

kalbime açılan yaralarımı sarmama müsaade eder zaman sandım,,,yanıldım,,zaman saçlarıma davrandığı kadar cömert değil...o zaman iş başa düşer... bakarım kan revan içindeki kalbime ,,pamuklara sarma vakti geçti diye onu bundan mahrum etmeyeceğim...önce gazlı bez...yanacak canım ...napalım??yanacaksak yanalım biraz da...tam acı en yüksekteyken belki güzel ve sağlam haliyle salınır yine bir gonca gül edasıyla rüyasında...ve der yine...günaydın....her defasında yalandan başladım kandırdım onu,,,şimdi bana zor inanması,,,

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri