Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bulamadım desem inanırmısın blook
arama motorundanda araattım ama bulamadımmagl34
Saygı Bizdenart56art56

Dediklerimi uygularsan bulacaksın dostum!!!krzm67krzm67

Bak Gruplarımıza girip 3. syfayı tıkla ilk 6. sıraya bak!!!

Bende çalışıyorum sanırım :S

PDR bölmünü kazanmak istiyorum ve inşallah olucak Allah'a yalvarıyorum bunun için :)

YGS girecek arkadaşlara başarılar dilerim!!!

ygs sınavım berbat geçti yetiştiremedim çok mutsuzum sürekli uyumak istiyorum...

ygs sınavım berbat geçti yetiştiremedim çok mutsuzum sürekli uyumak istiyorum...

sıkma canını, barajı geçersen hazirandaki sınavda eksiklerini telafi edersin,
geçemezsen seneye şansını tekrar dene.
bir sene gecikmiş olman çok fazla birşey kaybettirmeyecektir.
ne demişler geç olsun güç olmasın...

sıkma canını, barajı geçersen hazirandaki sınavda eksiklerini telafi edersin,
geçemezsen seneye şansını tekrar dene.
bir sene gecikmiş olman çok fazla birşey kaybettirmeyecektir.
ne demişler geç olsun güç olmasın...

ygs sonuçları belli oldu barajı aştım fakat hedefim değil.üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim....

canım çook sııkkın off ygs..:(
Bu kadar kafaya takma.Daha fazlası için Lys'ye bak.Hayatta mutlaka çalıştığının karşılığını alırsın.Hiçbir şeyi kafaya takma.Sadece derslerine çalış ve gerisini Allah'a bırak.Çünkü hayatta her şeyin bir çaresi vardır unutma.Bende hazırlanıorum sınava.Bende çok iyi yapamadım ygs'de.Ama Lys için var gücümle çalışıyorum.actionsmile

Bu kadar kafaya takma.Daha fazlası için Lys'ye bak.Hayatta mutlaka çalıştığının karşılığını alırsın.Hiçbir şeyi kafaya takma.Sadece derslerine çalış ve gerisini Allah'a bırak.Çünkü hayatta her şeyin bir çaresi vardır unutma.Bende hazırlanıorum sınava.Bende çok iyi yapamadım ygs'de.Ama Lys için var gücümle çalışıyorum.actionsmile

hiç bişey daha bitmiş değil son bi gayrett...25889

bnde hazırlanıyorummmmm (:

Lys için son haftalarmz umarm hepmz istedgmz yerleri kazanrz.. herşeyn hayrlısı umutlym!! girlhaha

LYS'ye son 10 gün arkadaşlar....
durumlar nasıl ...?yrl78

sözelciyim tarih karmakarışık felsefeye hiç bakamadım daha coğrafya eh işte edebiyat böğğğğ...

Allah yardımcımız olsun ..
kafalar karışık..
havalar sıcaky789
nolacak halimiz bilmiyorum valla

korkum yok zatenn...smil56
herşey için teşekkür ederim canım arkadaşım...superxy

sevgiyle kal..

Edebiyata böğğ deme sakın. Asıl önemli olan o. Tam tamına 56 soru ;)

yo aksine edebiyat severim lakin yazarların hayatlarından bile soru çıkma ihtimali büyük...56 soru sevincliolduğu için detay soracaklar fikrimce o sebeple böğğğ...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri