Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
İtiraf ediyorum ben de onu kelebek filan değil Mavi bir canavar kedi olarak algılıyordum...Sandım ki çaki gibi bir korku filmi animasyonu,kedi mavi olmaz tabii ama ben de fonu mavi herhalde diye düşünüyordum...hahahahaha burda söylenmese kelebek hayatta aklıma gelmezdi...aynen sizin dediğiniz gibi bir kedi olarak görmeye devam ederdim...
bence değiştirme ben hala mavi kedi görüyorum ama olsuny789 böyle fantastik bi his bırakıo superxy narnia aklıma gelio nedense senin avatarına benzer bi karakter mi vardı acaba hatırlayamıyorum ama girlhaha
Teşekkür ediyorum hocam. Mavi bir kediye benzediğini okuduktan sonra görebildim. İnsan kelebek olarak gördüğünü yine kelebek olarak algılıyor. Çünkü bu resmin daha büyüğü bende mevcut ve o resimde kelebek olduğu gayet net Ama burda belli olmamış. Sevgilerle...actionsmile
hehe melis bende senin gibi koptum burda bi giren bidaha çıkamıyo aslında hayatımızda karşılaşmayı beklediğimiz o güzel insanların hepsi sanki burda toplanmış, inan insan çevresinde böyle insanlara o kadar muhtaçki bu yüzden burası bizim için cevher dolusu bir dünya bana göre
hehe melis bende senin gibi koptum burda bi giren bidaha çıkamıyo aslında hayatımızda karşılaşmayı beklediğimiz o güzel insanların hepsi sanki burda toplanmış, inan insan çevresinde böyle insanlara o kadar muhtaçki bu yüzden burası bizim için cevher dolusu bir dünya bana göre
meliscim şaka maka değil hepimiz sitenin bağımlısı olduk.. benim işe gelirgelmez ilk işim siteyi açmak oluyor .. bakamasam bile sürekli açık tutuyorum... güzelliklerimizin sürekli artarak devam etmesini diliyorum iyiki varız iyiki buradayız.... sevgi ve ışığımız bol olsun.....
çok çok çok katılıyorummm bir giren bidaha çıkamıoo sevinclisevinclikesinlikle bana görede cevher dolusu bir dünya bura walla duygularımı çok iyi dile getirmişsin çok teşekkür ederim sana arkadaşımmsevincli89778977
meliscim şaka maka değil hepimiz sitenin bağımlısı olduk.. benim işe gelirgelmez ilk işim siteyi açmak oluyor .. bakamasam bile sürekli açık tutuyorum... güzelliklerimizin sürekli artarak devam etmesini diliyorum iyiki varız iyiki buradayız.... sevgi ve ışığımız bol olsun.....
çok çok çok katılıyorummm bir giren bidaha çıkamıoo sevinclisevinclikesinlikle bana görede cevher dolusu bir dünya bura walla duygularımı çok iyi dile getirmişsin çok teşekkür ederim sana arkadaşımmsevincli89778977
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.