susamaktan bıktım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daLqa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

daLqa

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Selamlar. çok soru soruyorum farkındayım ama yazmak istedim :S
acayip bi susama oluyor bende üst üste 3 bardak su içsem bile yine susamış gibi oluyorum bu normal mi :S

günde 1.5 litreden sonrası da gidiyor, bende. . sulu yemekleri, ayranını, kolasını saymıyorum :P Normal yani xS

ewet bendede aynısı oluyor susama hissi 2dkda bir susadıgım oluyor bazen:)

Günde 2 lt su içmek normaldir,ama buna rağmen bedende aşırı bir hararet varsa bir problem var demektir.Doktora görünmekte fayda vardır.Böbreklerle veya yüksek tansiyonla ilgili vb sorunlar olabilir...

acayip bi susama oluyor bende üst üste 3 bardak su içsem bile yine susamış gibi oluyorum bu normal mi :S
Normal. Zaten havalar ısındı. İnsanın durup dururken su içesi geliyor. Ayrıca su içmek güzeldir. Hiç içememekten yakınanlar ne yapsın de mi? Sevgiler...actionsmile

3 bardak su içiyor ve de hala suzusluk cekıyorsanıuz kesınlıkle doktora gorunmelısınızz cunku şeker tansiyon böbrek sorununa yatkın olabılırsınızzzz..O0

3 bardak su içiyor ve de hala suzusluk cekıyorsanıuz kesınlıkle doktora gorunmelısınızz cunku şeker tansiyon böbrek sorununa yatkın olabılırsınızzzz..O0
Bende arka arkaya 3 bardak su içip hala susama hissetmeme rağmen, bu bahsettiğininiz hastalıkların hiç bir belirtisi ya da hiç biri bende yok. Çünkü en son 1 ay önce doktora gittim. Arkadaş gayet normal görünüyor. Zaten telkinlerin etkilerinden biri daha çok su içme isteği, ki sıcaklarda bu isteği destekleyici nitelikte. O yüzden korkulacak ve merak edilecek bir durum yok. Sevgilerle...

Bende arka arkaya 3 bardak su içip hala susama hissetmeme rağmen, bu bahsettiğininiz hastalıkların hiç bir belirtisi ya da hiç biri bende yok. Çünkü en son 1 ay önce doktora gittim. Arkadaş gayet normal görünüyor. Zaten telkinlerin etkilerinden biri daha çok su içme isteği, ki sıcaklarda bu isteği destekleyici nitelikte. O yüzden korkulacak ve merak edilecek bir durum yok. Sevgilerle...

bilmem farkındamısın ama bende zatennn şeker böbrek yada tansiyon hastasısın demedimmmmmmm..yatkınlık olabilir dedimmmm...bu yuzden doktora görunmenin faydalı olabılecegını ilettimmmmmmmmmmmm.

bilmem farkındamısın ama bende zatennn şeker böbrek yada tansiyon hastasısın demedimmmmmmm..yatkınlık olabilir dedimmmm...bu yuzden doktora görunmenin faydalı olabılecegını ilettimmmmmmmmmmmm.
Yatkınlıkla belirti hemen hemen aynı şeyler değil midir? Bende öyle bir yatkınlık yada belirti olmayacağını söyledim. Neresi anlaşılmadı anlayamadım?

Yatkınlıkla belirti hemen hemen aynı şeyler değil midir? Bende öyle bir yatkınlık yada belirti olmayacağını söyledim. Neresi anlaşılmadı anlayamadım?

tıp dilinde yatkınlıkla belırlı farklı seylerdırrr. şeker tansiyon böbrekk hastalıkları genetıktırrr yanii hastada aılesındde varsa yatkınlık var denırrr.belırtı ısee o hastalıgın etkılerıdırr ...bılmem anladınız mı?

Benzer bir etki kardeşimde oldu.Özellikle suçluluk ego gibi telkinler susuzluk hissini arttiriyor.Hatta sirf bu yüzden test yaptirmisti bir şey cikmamisti..

Tabii ki test yaptirma iyidir.Önlem olarak içinizde bir suphe varsa kontrollerinizi yaptirin.
Ancak susuzluk hissinin özellikle suçluluk ve ego telkinleri ile arttığını söyleyebilirim.
Bu telkinleri dinlediğim sırada her gün 2 adet 1,5 litre su içerdim.Ne zaman bu telkinler yerine başkalarını dinledim su içme isteğim azaldı.
Bu telkinleri zaman zaman tekrar dinlemekte fayda var.

arkadaşlar beynimiz yıkanıyo yaa :) normaldir..şaka bi yana meğer beynimiz nekadar negatif düşünüyomuş?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri