sansiz citir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blue jaloon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

blue jaloon

Guest
Canim Güzin Ablacim

Haluk'la birbirimizi gorur gormez asik olduk..
Haluk hem yakisikli bir cocuk, hem de kirmizi Bemeve'si var.
Beni ailesiyle tanistirmak icin evine goturdu.

Fakat evde kimsecikler yoktu.
"Simdi gelirler, beklerken birer bardak kola icelim" dedi.
Haluk kendi kolasini icer icmez uyumaya basladi .
O kadar itip kaktim ama uyanmadi.

Ablacim, sevdigim erkek acaba hasta mi?.
Evlenmemde bir mani var mi?

Rumuz: Bedriye

Güzin ablanin cevabi:
"Benim Sevgili yavrum anan seni Kadir gecesi dogurmusgirlhaha

bende :):D

Bu konu şanslı çıtır diye açılmalıydı bence,,
ÇOK GÜZELDİ,TEŞEKKÜRLER BLUE JALOON

ne anlatıyo bu anlamadım:(
Aslında anlamaman gayet normal. Zaten bu olayı yaşayan kızda olan biteni anlamadığı için ''Ablacim, sevdigim erkek acaba hasta mi?.Evlenmemde bir mani var mi?'' bu soruları sormuş ama Güzin ablamız üstü kapalı bir biçimde cevap vermiş. Hoş, gerçi bu olayın yaşanıp yaşanmadığı bir istisna ama yinede amaca uygun değil. Güzeldi, paylaşım için teşekkürler Kral.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri