iyi ki doğdun hayallerimgerçekleşiyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sultan

Guest
iyi ki doğdun...956k
sağlık mutluluk dolu bir ömür diliyorumy789
iyi ki varsın O0sevgiyle

İyi ki doğdun
kek_pasta.jpg

iyi ki doğdun canım...iyi ki varsın sevinclisevinclisevinclisevincli

2019d1230838412-happy-birthday-birthday_cake.gif

iyi ki doğdunuz....
sağlıklı mutlu ve bereket dolu bir ömür diliyorum

Aaaaa arkadaşlar ben yüzbaşı olmuşum:)))

mmmmm bu lezzetli kurabiyelerle birlikte doğum günün kutlu olsun "Hayallerimgerçekleşiyor"
k8908

Son düzenleme:
mmmmm bu lezzetli kurabiyelerle birlikte doğum günün kutlu olsun "Hayallerimgerçekleşiyor"
k8908

Aaaaa ne kadar tatlılar çok teşekkür ederim, insan bunları yemeye kıyamazki:)) çok güzeller üstelik gülüyorlar bana, kızsalar işte o zaman yemeyi düşünebilirimy789 Çok teşekkürlerrrr

Birileri pasta yiyormuş burda ..ehhhmmm yani iyi ki doğduun hayallerimgerçekleşiyooooorr . (Ne zaman yiyoruz:))
iyi ki varsın her yaşında bir yaş daha gençleşesin emi

İyi ki doğdun hayallerimgerçekleşiyor sevincli

Nice mutlu, sağlıklı uzun yıllara....y789

Sevgiler actionsmile

Bu güzelim sayfanın içinde çok sıcak insanlar var ve hepsinide çok seviyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Erkek arkadaşım aradı birlikte sana doğum günü hediyesi alalım dedi. Dünde annemle almıştık. Bu sene hediyelerimi kendim seçiyorum. ehö öhü ben evlilik teklifi alsam olmaz mı?:)))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri