aura rengini görme programı

of bende gerçek sanmıştım sad456
ama bu program gerçek değildir yada şaka programıdır diye bi ibarede göremedim..o yüzden hala "acaba ?" diyorum...

Ya arkadaşlar o bir şaka programı allah müstehakınızı versin hakkaten deniyorlar yaa. Monitörünüzde algılayıcımı var arkadaşlar lütfen ya

Şaka olduğunu sanmıyorm. Çünkü mavi vs renkler gördüm diyen var.
Gerçi doğru olduğunu da düşünmüyorum, göz yanılgısı olabilir. Eğlenceli yanı var sadece;ama şaka diyemeyeceğim. En azından kendi sitesinde ve programda böyle bir açıklama göremedim y789

Şaka olduğunu sanmıyorm. Çünkü mavi vs renkler gördüm diyen var.
Gerçi doğru olduğunu da düşünmüyorum, göz yanılgısı olabilir. Eğlenceli yanı var sadece;ama şaka diyemeyeceğim. En azından kendi sitesinde ve programda böyle bir açıklama göremedim y789
Ama kullandıkları cümleler ne kadar da saçma ve laubalice değil mi?
İlk önce saçmalamışlar.Altına da not düşüp şöyle demişler : ''Burada espiri yoktur (çünkü bulamadık)'' Böyle ciddi bir çalışmaya bu cümleler çok tezat. Üstelik izinsiz site bağlantısı yapıyor. Benim bilgisayarımda sıkı güvenlik var, açılan siteyi otomatik reddediyor fakat her bilgisayarda, bu mod ayarlanmamış olabilir. Dikkat etmeli.Zararlı yazılımlar içerebilir.

açılan siteyi otomatik reddediyor fakat her bilgisayarda, bu mod ayarlanmamış olabilir. Dikkat etmeli.Zararlı yazılımlar içerebilir.[/COLOR][/SIZE]

Bende izinsiz site açılmadı. Nod32 var bende bişicik bulmadı benimki;ama haklısın dikkat etmeli her zaman. Teşekkürler ;)

Elinizi boş beyaz ekrana ya da kağıda yaklaştırın , iki üç santim yakınında başka bir yere bakın yine aynı şeyi göreceksiniz. Programdan bunu öğrendim , bir numarası yok bence.

aura görmek kolay birşey değil. Daha doğrusu kolay da göz kaslarını geliştirmek gerekiyor.
Read Aura with Peripheral Vision and Eye Exercise bu adreste bazı egzersizler var. Ben tam görecek gibi olurken gözüme ağrı girdi çok da gerekli bir olay değil deyip vazgeçtim ama bir gün durup dururken birinin aurasını gördüm. Günde 5-10 dakika çalışmak yeter fazla zorlamak gözü yorabilir.

Aslında aura görmekle ilgili espri sanırım sağ beyini de devreye sokmak. Normalde çocukken iki tarafı da kullandığımızdan auraları görüyormuşuz ama sonradan sol beyin ağır bastığı ve hayal kurma, sanat vb. faaliyetler rafa kalktığı için gözardı ediyormuşuz bunları. Mesela bebekler hakikaten insanın tepesine veya kafasının yanına doğru falan bakar. Önceki mesajda verdiğim linkte sağ beynin görme faaliyetini de uyarmış oluyoruz. İyi seyirler :)

Aslında aura görmekle ilgili espri sanırım sağ beyini de devreye sokmak. Normalde çocukken iki tarafı da kullandığımızdan auraları görüyormuşuz ama sonradan sol beyin ağır bastığı ve hayal kurma, sanat vb. faaliyetler rafa kalktığı için gözardı ediyormuşuz bunları. Mesela bebekler hakikaten insanın tepesine veya kafasının yanına doğru falan bakar. Önceki mesajda verdiğim linkte sağ beynin görme faaliyetini de uyarmış oluyoruz. İyi seyirler :)

Şükürler olsun pozitif bir taze kan. Hoşgeldin. Teşekkürler yeni program için.

Aslında aura görmekle ilgili espri sanırım sağ beyini de devreye sokmak.
Ben de nokta ve elin pozisyonu beynin ilgili alanını çalıştırıp görmemizi mi sağlıyor acaba diye düşünerek yapmıştım.Hani üç boyutlu resimleri görme tekniği var ya basit bişi o gelmişti aklıma birden:)Yine de o gördüğüm beyaz ışık imgelerimi daha kolay yapmamı sağladı şaka olabilir ama işe yarıyor bir yandan:)

Bi de insanların da işleri güçleri yok heralde ne enterasan şaka gereçleri üretmeye başlamışlar.

Ben de nokta ve elin pozisyonu beynin ilgili alanını çalıştırıp görmemizi mi sağlıyor acaba diye düşünerek yapmıştım.Hani üç boyutlu resimleri görme tekniği var ya basit bişi o gelmişti aklıma birden:)Yine de o gördüğüm beyaz ışık imgelerimi daha kolay yapmamı sağladı şaka olabilir ama işe yarıyor bir yandan:)

Bi de insanların da işleri güçleri yok heralde ne enterasan şaka gereçleri üretmeye başlamışlar.

Evet aynen o teknik kullanılıyor aslında. İki görüntü görüyorsun sağ ve sol beynin yorumladığı ve bunları üstüste bindiriyorsun. Doğru düşünmüşsün :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri