aura rengini görme programı

en iyisi biz bi grup olalım (bende göremedim):PP

Ben beyaz renk gördüm parmaklarımın çevresinde.Ama kardeşimin eline de baktık o da aynı:)
Beyaz olan ekrandan dolayı göz yanılması filan mı oluyor acaba?

Ben beyaz renk gördüm parmaklarımın çevresinde.Ama kardeşimin eline de baktık o da aynı:)
Beyaz olan ekrandan dolayı göz yanılması filan mı oluyor acaba?

Başka bir sitede farklı renkler gördüklerini yazmışlar.
Sana katılıyorum.

program nasıl kullanılıyor utananadam

Programı çalıştırdıktan sonra ileri butonuna tıkla (yanılmıyorsam sağ altta)
Oraya tıklayınca karşına el şekli ve bir nokta çıkıyor. Ekrandan 5cm uzakta o el şekline yerleştir elini, kısa bir süre sonra o şekil kayboluyor zaten. Sadece yukarıdaki o noktaya bak gözlerini rahat bırakarak. Renk beliriyormuş elinin çevresinde ya da elinde. Dediğim gibi ben göremedim :) Kolay gelsin ;)

Programı çalıştırdıktan sonra ileri butonuna tıkla (yanılmıyorsam sağ altta)
Oraya tıklayınca karşına el şekli ve bir nokta çıkıyor. Ekrandan 5cm uzakta o el şekline yerleştir elini, kısa bir süre sonra o şekil kayboluyor zaten. Sadece yukarıdaki o noktaya bak gözlerini rahat bırakarak. Renk beliriyormuş elinin çevresinde ya da elinde. Dediğim gibi ben göremedim :) Kolay gelsin ;)

teşekkür ederim canım y789
sanırım elin parmaklarının çevresinde belli belirsiz bir hare gibi birşey oluşuyo galiba...kaç kere denedim parmakların etrafında beyaz hare görebildim...oysa numeroloji yöntemi ise (isim soyisim ve doğumtarihine göre) auramın sarı olduğunu söylüyor smil56
bi ara tekrar deneyim bakalım farklı renk görecekmiyim sevincli

bişey göremeyenler buraya gelsin lütfen :)

beyaz ama ekrandan diye düşünüyorum

ya ben anlamadım,aura görememek için programa mı gerek varmış arkadaşlar? Aura görememe programı...süper valla

teşekkür ederim canım y789
sanırım elin parmaklarının çevresinde belli belirsiz bir hare gibi birşey oluşuyo galiba...kaç kere denedim parmakların etrafında beyaz hare görebildim...oysa numeroloji yöntemi ise (isim soyisim ve doğumtarihine göre) auramın sarı olduğunu söylüyor smil56
bi ara tekrar deneyim bakalım farklı renk görecekmiyim sevincli

Rica ederim;)

Çok güldüm mesajlarımıza y789
Kimse görememiş gören de beyaz görmüş e o kadarcık da bişidir diyorum :):)

en güzeli beniki hiç program falan göremiyorum
çunki

işyeri sınırlama getirmiş açamıyoruz...........

Ya arkadaşlar o bir şaka programı allah müstehakınızı versin hakkaten deniyorlar yaa. Monitörünüzde algılayıcımı var arkadaşlar lütfen ya

Ya arkadaşlar o bir şaka programı allah müstehakınızı versin hakkaten deniyorlar yaa. Monitörünüzde algılayıcımı var arkadaşlar lütfen ya
Bende farkettim ama geç oldu. Yazmışlar zaten programda kendileri. Allah'tan şaka olsun diye içine bir de virüs koymamışlar. Şu milletin işi gücü yok mu böyle saçma sapan şakalar yaparlar, anlayamıyorum bi türlü...yu89

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri