iyi ki doğdun cansın sen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sultan

Guest
iyi ki doğdun canım.actionsmile
sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllara.956k
iyi ki varsın ve bizimlesin....O0
sevgilerley789
115641153212b1nr7es1.gif

iyiki doğdun iyiki varsın hayatının güzelliklerle dolması dileğiyle doğum günün kutlu olsunalk78

sevdiklerinle mutlu ve saglıklı yıllar bendende sevgiler...

Sağlıklı bir yeni sene diliyorum:)
Doğumgünün kutlu olsunn:)

canım, doğumgünün kutlu olsun..

Bal küpünle ve tüm sevdiklerinle sağlık,mutluluk,huzur ve başarı dolu bir ömür diliyorum..956k

Nice senelere..

Mutlu yıllar, cansinsenn ::) İyiki doğmuşsunn, iyiki bizimle berabersiiiinn sevincli Hepp mutlu oll sevincli

iyi ki doğdun nice mutlu yıllara
happy6

iyiki dogdun cansın sen
sağlıklı mutlu huzurlu bolluk bereket dolu bir yıl geçirmeni diliyorum sevdiklerinle birlikte

iyi ki doğdun canım.actionsmile
sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllara.956k
iyi ki varsın ve bizimlesin....O0
sevgilerley789
115641153212b1nr7es1.gif
canım ablam çok teşekkür ederim.iyi ki sizinleyim...sen herşeyden daha özelsin.seni seviyorum.iyi ki varsın.lütfen beni affet teşekkür ederim.y789

İyi ki doğdunnnnn...Nice mutlu yıllara..Yeni yaşında sağlık,huzur,neşe seninle birlikte olsun..iyi ki varsınnnn

pasta_resimleri8.jpg
teşekkür ederim gülenyüz gülüm iyi ki varsınız.y789

iyiki doğdun iyiki varsın hayatının güzelliklerle dolması dileğiyle doğum günün kutlu olsunalk78
çok teşekkür ederim sarı papatyam.o güzelliklerin içinde sizlerde olun.iyi ki varsıny789

Mutlu yıllar benden de ;)
çok teşekkür ederim yeshappy iyi ki varsın y789

sevdiklerinle mutlu ve saglıklı yıllar bendende sevgiler...
çok teşekkür ederim canım iyi ki varsın.y789bende de sevgiler sizlere

Sağlıklı bir yeni sene diliyorum:)
Doğumgünün kutlu olsunn:)
çok teşekkür ederim güzel insan.iyi ki varsın iyi ki sizlerleyim.y789

iyiki doğdun cansınsen mutlu yıllar :)
çok teşekkür ederim.iyi ki varsın.y789

canım, doğumgünün kutlu olsun..

Bal küpünle ve tüm sevdiklerinle sağlık,mutluluk,huzur ve başarı dolu bir ömür diliyorum..956k
Nice senelere..
çok teşekkür ederim canım.sizlerle daha huzurlu daha mutluyum.iyi ki sizi tanıdım.herşey için çok teşekkür ederim.iyi ki varsın.y789

http://urlal.com/dqqf

Mutlu yıllar, cansinsenn ::) İyiki doğmuşsunn, iyiki bizimle berabersiiiinn sevincli Hepp mutlu oll sevincli
teşekkür ederim ablasının gülü iyi ki sende varsın canım benimy789

iyi ki doğdun nice mutlu yıllara.happy6
teşekkür ederim prenses1.iyi ki varsın.y789
iyiki dogdun cansın sen
sağlıklı mutlu huzurlu bolluk bereket dolu bir yıl geçirmeni diliyorum sevdiklerinle birlikte
çok sağolun.minnettarım.iyi varsınız.teşekkür ederim.hepinizi çok seviyorum.inanın doğum günü kutlama mesajımı görünce çok duygulandım gözlerim doldu.iyi ki sizler gibi dostlarım var.y789

"Cansın" güzel dostum nice yıllara.
DOGUM-GUNU_Jgq2.jpg

seni seviyoruz.

çok teşekkür ederim canım.sizlerle daha huzurlu daha mutluyum.iyi ki sizi tanıdım.herşey için çok teşekkür ederim.iyi ki varsın.
sende iyi ki varsın canımy789

cake22pt8.gif
011002bday_1.gif
birds1cp.gif

eveeeeettttt pastalarımızda geldi.afiyet olsun arkadaşlar... hepinizi çok seviyorum.iyi ki varsınız iyi ki sizlerleyim...

iyi ki doğdun.
mutlu seneler

İyiki doğdun iyiki varsıııınnnhappy6 Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice senelere... Her sene önüne pastalar yığılsın inşallah y789 Mmmm çok lezzetliymiş bunlar, bir tane de benden gelsinsevincli
t9y3bt.jpg

iyiki doğdun iyiki varsınn... sağlıklı yaşlan arkadaşım...

İyiki doğdun iyiki varsıııınnnhappy6 Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice senelere... Her sene önüne pastalar yığılsın inşallah y789 Mmmm çok lezzetliymiş bunlar, bir tane de benden gelsinsevincli
t9y3bt.jpg
çok sağol canım benim.pastada çok güzel.hımmm.kalori yapmaz dimi bunlarsevincliiyi ki varsın.y789

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri