bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Herkes yardımcı oluyor artık.Bunun için teşekkür ediyorum..

Ben de insanların yardımından dolayı şükrediyorum...

hergun gıdecek bır ışım olduğu ıcın...kımseye muhtac olmadığım ıcın....hala sevgıyle dolacak bı kalbım olduğu ıcın...merhamet duygum oldugu ıcın..sağlıgım yerınde olduğu ıcın..ve annem yanımd aolduğu ıcın şukurler olsun....

güzel bir güne, erken başlayabildiğim için,
hayatımda yer alan ailem için,
mutluluk ve sevinç şarkıları dinleten herşey için,
ŞÜkürler olsun.

Sizleri Çok Seviyorum..

İnanmak istediğim şeylere tüm kalbimle inanabildiğim için,istediklerime kolayca ulaşabildiğim için,mucizeleri görebildiğim için,hergün kendimle bir parça daha barıştığım için,kendimi sürekli gülerken ve mutlu hissediyorken yakalayabildiğim için şükürler olsun:)

İnsanları karşılık beklemeden sevebildiğim,değer verebildiğim için şükürler olsun.Onlar tarafından sevilip değer gördüğümü hissedebildiğim için de şükürler olsun.

Sağlıklı iletişim kurabildiğim için şükürler olsun.

Telkinlerimiz için teşekkür ediyorum.

Ailemin varlığı ve koşulsuz sevgisi için teşekkür ediyorum.

Nefes alabildiğim için sonsuz teşekkürler ediyorum.

Kendimi onaylayabildiim için teşekkür ediyorum.

Şükürler olsun...

Çok şükür doğan güzelll güne,
Çok şükür sağlığa,
Çok şükür varlığa,
Çok şükürrr 956k956k956k956k
Günayyddıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn

Bana verilen tüm nimetler için şükürler olsun.Bol miktarda suyumuz olduğu için şükürler olsun.Herkese yetecek kadar gıda olduğu için şükürler olsun.İnsanları gün geçtikçe daha mutlu,bolluk ve huzur içinde gördüğüm için şükürler olsun.

burada olduğum için şükürler olsun
iyiki varsınız iyiki varız..

ohhh şükürler olsun.. hedefime 1 adım daha yaklaştım..

Şükürler olsun tatilim uzadııııı vee şükürler olsunn herşey çok yolundaa :))

Şükürler olsun ki yapmak istediğim birşey yarım kalacağı için o işe hiç başlayamıyorum. Harika birşey. Şükürler olsun Rabb'im...956k

hem kar yağıyor hemde güneş parlıyor.yeni günü gördüğüm için şükürler olsun

Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn;
Tüm farkındalıklarım için şükürler olsun.
Bugün bişeyi daha farkettiğim için(sabah sabahsmil56) çok şükür.f678hf678h

hayat bakmasını bilirsem çok hoş şükürler olsun

bu aralar alışveriş krizim tuttu
istediğim herşeyi alabildiğim için sonsuz şükürler olsun yarabbim
bana verdiğin tüm nimetler için sonsuz şükürler olsun
şükrettikce şükredeceğim şeylerin arrtığını görebildiğim için şükürler olsun

şükürler olsun hala sağlıkla nefes aldığım için

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri