İnternet

vitamin61

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar internette en sık neler yaparsınız yani interneti en çok ne amaçla kullanırsınız ?Sıkıntınızı atmak amacıyla interneti nasıl kullanıyorsunuz?

Genellikle forumsitelerinde belli konular üzerinde düzeyli olmak şartıyla düşünsel fırtınaları severim.
images

Teknik konularda yeni gelişen, değişen teknolojiyi "inşaat" ilgilenirim.
images

Fotoğraf sanatıyla ilgili konular.
images

Hava durumu, haberler.Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü

the end.

ben öncelikle günlük gazetelerle başlarım.bilgisayar kursu veren siteleri dolaşırım.sonra çok ilgimi çeken teoloji,piramitler ve ezoterik bilgilere bakarım.daha sonra forumlara bakarım.yeni çıkan kitapları takip ederim..

normalde haberlere hava ve durumuna bakarım. her zaman merak ettiğim şeyler vardır. araştırma yaparım. işimle ilgili forumlara katılırım. ama can sıkıntısı yaşadığım günlerde komik videolar izler, fotoğraflara bakardım..

Ben son aylarda genellikle iş ararım :) Onun dışında video anlatımlı bilgisayar derslerine bakarım, bu foruma bakarım, edebî yazılar ve şiirler okur-yazarım, haberleri takip ederim, Kur'an-ı Kerim meâli okurum (tavsiye ederim), bu sene hangi kurslara gitsem diye araştırma yaparım, değişik projeler için ar-ge yaparım, öyle işte.. He bir de Osmanlı'nın kültür ve sanatıyla, İstanbul'un geçmişiyle çok ilgilenirim..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri