Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D

3. seferde tavladım kızı. Niyetini belli etmeyen seçenekleri tıklayıp, lafı dolandırırsanız zafer sizin oluyor. Basit bir swf tabi. Daha kapsamlı ve gerçiliği fazla olanı yapılabilirdi.

habire tekme tokat atıyo bu kız daha önceden erkekmiş sonradan kız olmuş ne iltifattan anlıyo ne aşktan4897sevincli

Aşırıya kaçmadan iltifatları sıralayınca direk davet ediyor
İlk denememde başarılı oldum =)

Ben de önerileri okuyup hep en tepedeki seçeneği işaretledim, davet ettigirlhaha

Maşallah , sen git erkek tavla bee. . Yok bu işte terslik var. Sen erkek olmalıymışsın, ben kız olmalıymışım khkh56khkh56

Evde kalırdım ben kesin smil56 zaten kız olsamm, çirkin değil de bakımsız olurdum khkh56khkh56 umursamayann guitar var ya senin felsefe: çok da fifi, çok da tınn

Evde kalırdım ben kesin smil56 zaten kız olsamm, çirkin değil de bakımsız olurdum khkh56khkh56 umursamayann guitar var ya senin felsefe: çok da fifi, çok da tınn
olsun ben de bakımsızımdır. Kızlar gibi bakım yapmam hele makyaj hiç yapmam. çünkü benim ihtiyacım yok girlhaha

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri