bunu sende bekliyoruz3. seferde tavladım kızı. Niyetini belli etmeyen seçenekleri tıklayıp, lafı dolandırırsanız zafer sizin oluyor. Basit bir swf tabi. Daha kapsamlı ve gerçiliği fazla olanı yapılabilirdi.
khkh56Yeteneksiz seniiiigirlhaha Bana bakta biraz örnek al örnek, ilk denemede tavladım. khkh56beceremedim :S
khkh56khkh56 Bence dekhkh56 Senden de amma nazlı bi kız olurdu hee! öldürürdün sen adamı girlhahaMaşallah , sen git erkek tavla bee. . Yok bu işte terslik var. Sen erkek olmalıymışsın, ben kız olmalıymışım khkh56khkh56
olsun ben de bakımsızımdır. Kızlar gibi bakım yapmam hele makyaj hiç yapmam. çünkü benim ihtiyacım yok girlhahaEvde kalırdım ben kesin smil56 zaten kız olsamm, çirkin değil de bakımsız olurdum khkh56khkh56 umursamayann guitar var ya senin felsefe: çok da fifi, çok da tınn
tahmin edebiliyorum actionsmileolsun ben de bakımsızımdır. Kızlar gibi bakım yapmam hele makyaj hiç yapmam. çünkü benim ihtiyacım yok girlhaha
hic olurmukhkh56olsun ben de bakımsızımdır. Kızlar gibi bakım yapmam hele makyaj hiç yapmam. çünkü benim ihtiyacım yok girlhaha
Ne demek istiyorsun çirkin miyim yani ben?girlhahaKral mıral bir yere kadar delirtme beni girlhahahic olurmukhkh56
aaa guzzum sen akillimiydinkhkh56Ne demek istiyorsun çirkin miyim yani ben?girlhahaKral mıral bir yere kadar delirtme beni girlhaha
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.