- Reaksiyon puanı
- 0
- Web sitesi
- www.piramitgenc.forumlari.net
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
bence de kendini nasıl gördüğünle alakalı bu.
Mesela ben güzel bir kız değilim normalde ama bana soracak olsun bi güzelim bi güzelim![]()
foruma girmeyeli uzun zman oldu bu baslagı acmıstım.bundan sonra bi kac sevgilim oldu..ama asıl mesele kendime surekli guven o bir turlu glemedi bazen kendimi cok neselei ve cok olaganustu hissedeyrum ve sanki herkesi etkileycekmiş giib hissedeyrum.ama dedigim gibi aynaya bakınca boomm sönuyor hersey gene o cirkin cocuk cıkıyor karsıma.bilmyrum sizin dedklerinizi yapmaya calısım falan ama olmuyr..cirkin oldgumu en azından yakısklı olmadıgmı kabullendim.ama genede birine baktıgımda onunda bana gulumsemeni isterdim ben istedgim biri ama..
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.