Merhaba arkadaslarım, Rapid share den free userlar icin uzun suredir hicbir dosya indiremiyor. Surekli olarak cok yogun oldugunu ve sonrar tekrar denememizi yazıyorlar. Bu sekilde indirebilecegimiz baska bir link varmıdır acaba? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkur ederim.
lütfen youtube a girin ve bu olayın ne kadar etkili olduğunu görün
link atmıyorum yasaklı olduğu için açmıcaktır
youtube da Derren Brown - Subliminal Advertising diye arattırın ve videoyu sonuna kadar izleyin.
ayrıca ünlü bir fastfood zincirininde konumuzla ilgili videosu var..))
Yukarıdaki link setup.exe yüklü.3 günlük deneme sürüm.Belirtilen işlemleri yapmak için aşağıdaki linkten rar dosyasını indirmek gerekiyor.Fırından yeni çıkan bir upload
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
buradan indirebilirsiniz.
Ya arkadaşlar ben de indirdim ama 3 günlük diyor. Kimsede yok mu bu programın key'i, ya da full sürümü.. Sürekli kaldır, kur, düzenle mi yapacağız yahu[/QUOT]
merhaba Şenay,
ben bu programı sorunsuz kullanıyorum. sana da nasıl kurduğumu yazayım, belki yardımı olur.
önce rar dosyasını extract ettim, dosyanın üzerine gelip sağ tıklayarak, extract(çıkar) yaptım, sonra şifreyi sordu, şifre: (RaR Şifresi: tomyofqss).
şifreyi kopyala yapıştır yap. sonra dosya istediğim yere extract edildi. setup dosyasını çalıştır. sonra mindmasteri hiç çalıştırmadan, setup tamamlanınca "Import to Registry" dosyasını tıkla ve çalıştır. ondan sonra da artık minmaster'ı süresiz kullanabilirsin.
dene bakalım....
Ya arkadaşlar ben de indirdim ama 3 günlük diyor. Kimsede yok mu bu programın key'i, ya da full sürümü.. Sürekli kaldır, kur, düzenle mi yapacağız yahu![]()
redflowers teşekkürler... peki telkinlerle birlikte nasıl yürütecegiz ikisini birden kullanabilirmiyiz varmı bu sekilde ikisindende faydalanan arkadaslar ?
lütfen youtube a girin ve bu olayın ne kadar etkili olduğunu görün
link atmıyorum yasaklı olduğu için açmıcaktır
youtube da Derren Brown - Subliminal Advertising diye arattırın ve videoyu sonuna kadar izleyin.
ayrıca ünlü bir fastfood zincirininde konumuzla ilgili videosu var..))
ayarlarını yazıyorum:
Display every-8
Display for-88
Screensaver' de on seçili
Start After 5
Change Affirmation Every 5
Mesage Location-Randomly On Screen seçili
Mesage Order- Ordered seçili
Font yazan yerden yazıların boyutunu ve rengini seçiyoruz istediğimiz gibi. New yazan yere tıklıyoruz boş bir sayfa açılıyo, önceki sayfalardaki olumlamalardan kendinize göre olanı buraya yapıştırabilir ya da kendiniz olumlamalar yazabilirsiniz.
Kaydedip Start diyoruz. Nur topu gibi bir mind master ımız olmuş oluyor.
Sevgiler.
pinnko çoook teşekkür ediyorum. Çözebildim sonunda hamd olsun.. 956k
hata veriyor arkadaşlar bu link
29.sayfa Stress Free- Be Happy and Release Depression / Stresten uzak- Mutlu Olmak ve depresyonu yok etmek
Mutluluğum gülüşümde yansıyor.
Kendimi ve hayatımı seviyorum.
Sevimli kişiliğim bulaşıcı.
Başkalarına karşı her zaman kibar ve yardımseverim.
Depresyondan şimdi kurtuluyorsun.
Yataktan neşe ve coşkulu bir heyecanla fırlıyorum.
Her yeni güne neşe ve sevinçle başlıyorum.
Her yeni günün başında mutlu olmayı seçiyorum.
Çocukça bir neşeyle kendime kahkahalarla gülüyorum.
Mizah anlayışım etrafımdaki herkese bulaşıyor.
Mutluluğumun sürekliliği bana daha çok mutluluk getiriyor.
Neşem hayatımayeni nimetleri getiriyor.
Mutluluğum içimden geliyor.
Sen hayatında neşe ve sevinci çekiyorsun.
Gülümse,mutlu ol!
hayatımı tutkuyla yaşıyorum.
Sağlık ve mutluluğu seçiyorum.
Hayat eğlenceli.
Bu sonuncuydu,umarım sizlere katkım olmuştur,sevgiyle kalın smiliyface
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.