HOŞGELDİN 2010!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esra90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esra90

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
evet arkadaşlar 2010 daki beklentileriniz hayalleriniz neler???? içinizden geçen duyguları birer cümleyle açıklayacak olursanız ne derdiniz :):):)

2010 hoşgeldin

2012 ye yaklaştırdığı için kendisinin bir an önce gelmesini çok istiyordum. Neyse geldi....

2012 ?? :)

değişikmişguitarhpm2smil56

arkadaşlar soruyu sormuşum ama kendim cevaplamamşmy789

hemen şöyle tek cümleyle smil56
iyiki 2009 da sizinle ,hayatımdeğişti sitesiyle tanışmışım ,iyiki telkinlerim var, her ne kadar şuan için bi değişme olmasada umtla ve kararlılıkla dinliyorum,iyiki sizleri tanımşm iyiki varsınız iyiki varız diyorum hepinizi çokkk seviyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri