benim mutluluk sırrım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sultan

Guest
Benim mutluluk sırlarımı merak ediyorlar.bende çantamda taşıdığım kocaman dört yapraklı bir yonca gösteriyorum.İşte benim mutluluk sırrım diyorum.4 yapraklı yonca.yoncanın ilk yaprağı pozitif düşünmek.sevincli
her zaman pozitif düşünüyorum olurda canım sıkılırsa sözcüklerin ağzımdan pozitif dökülmesine dikkat ediyorum.negatif cümlelere iptal diyorum.bir süre sonra fark ettimki pozitif düşünmekte bir alışkanlık oluyor.Hayatım ben pozitif düşünmeye başladıktan sonra inanılmaz bir değişim içinde tabiki iyi yönde
Dört yapraklı yoncanın ikinci yaprağı bana hep şimdiki anı yaşamamı hatırlatıyor.
Çok eskiden geçmişte yaşadığım olumsuz olayları düşünür veremediğim cevapları vermeye çalışırdım.o zaman yaşadığım negatif enerjiyi bu güne taşırdım.bunun beni yıprattığını yeni olmuş gibi beni üzdüğünü fark ettim.o günden sonra geçmiş geçmişte kaldı.Beni üzen ne kadar kişi varsa hepsini tek tek affettim ve özgürleştim.Dünün güneşiyle bu günün çamaşırı kurumuyor.yarın içinde endişelenmiyorum.bu günü güzel keyifli yaşarsam yarında öyle gececegini düşünüyorum.ve anı doya doya yaşıyorum.sevincli
Dört yapraklı yoncanın üçüncü yaprağı ise bana egzersiz yapmamı hatırlatıyor.blissyblissy
Masa başında çalışmam nedeniyle egzersiz yapmam gerektiğini biliyorum.Her sabah mutlaka on dakika hareketlerimi yapıyorum.ve çoğu zaman işe yürüyerek gidiyorum.vücutta bulan kanın dört katı olan serum kas hareketleriyle vücutta dolaşıyor.serum vücudun direncini artırıyor.sağlıklı yaşamamız için egzersiz yapmamız mutlaka gerekiyor.
Dört yapraklı yoncanın dördüncü yaprağı şükretmeyi hatırlatıyor.sevincli
Her zaman şükrediyorum.Şükrettikçe inanın şükredeceğimiz olaylar hayatımıza akıyor.ve son olarak ben herkese bana nasıl davranılmasını istiyor ve bekliyorsam öyle davranıyorum ve hep yüzümde kocaman bir gülümsemeyle her kese selam veriyorum.98569işte benim mutluluk sırrım denendi %100 başarılı siz de deneyin ne kaybedersiniz
Sevgiyle mutlu kalıny789

çok güzel ve akıcı bir dille anlatmışsınız gerçekten hayata geçirildiğinde sonuç verecek yöntemler saoluny789
cartoon1147hg.gif

eline yüreğine diline sağlık ablam.paylaşım için teşekkür ederim.

bende deneyeceğimsevincli
pozitif enerjinize varya hayranım paylaşım için teşekkür ederim
iyiki varsınız sevgiyle kalın956k

bu sırrı paylasmana cok sevindim bengusucum iyiki varsın seni çoook seviyorumgirlhahagirlhahagirlhahagirlhaha

çok güzel ve akıcı bir dille anlatmışsınız gerçekten hayata geçirildiğinde sonuç verecek yöntemler saoluny789
cartoon1147hg.gif

eline yüreğine diline sağlık ablam.paylaşım için teşekkür ederim.

bende deneyeceğimsevincli
pozitif enerjinize varya hayranım paylaşım için teşekkür ederim
iyiki varsınız sevgiyle kalın956k

bu sırrı paylasmana cok sevindim bengusucum iyiki varsın seni çoook seviyorumgirlhahagirlhahagirlhahagirlhaha

sizin gibi insanları kazandım yaa. . daha ne olsunn derty
hepinize çok çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalınnnnnnn y789

bengusucum,
harika bir paylaşım oldu
yapmamız gerekenleri bir kez daha hatırlatmış oldun ellerine saglık

hmm harika 4 maddelik bir sır... bu sırrı bizde uygulamalıyız. teşekkürler sarı papatyammm956k

Ben de bengusu'nun pozitif enerjisine hayranım sevincli

, bunları mutlaka deneyeceğim, çok teşekkürler bengusu y789

makas bulabilirsem bi kağıdı 4 yapraklı yonca haline getiricem daralınca bu yazıyı aklıma getirmesi bile hayatıma pozitiflik katıcak gibi:)

geçenlerde hediye almıştım arkadaşıma üzerine kocaman turuncu dört yapraklı yonca koydular hediyeyi arkadaşıma yoncayı kendime ayırdım ve düş panoma bu yazıyı hatırlatması için astım sevgiler956k

geçenlerde hediye almıştım arkadaşıma üzerine kocaman turuncu dört yapraklı yonca koydular hediyeyi arkadaşıma yoncayı kendime ayırdım ve düş panoma bu yazıyı hatırlatması için astım sevgiler956k
teşekkür ederim bir turuncu yoncada ben isterimsmil56

harika bildiklerimizi yeniden hatırlatıp yöntemde sunmuşun .hadi hemen 4 yapraklı yonca almaya....sevgiyle kalın

bildiklerimizi hatırlayıp harekete geçtim.süper gelişmeler oldu iyiki varsınız
yonca2139378994xg5.gif
bu yoncada benden size

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri