Sigarayı bırakma telkininin içeriğine göremiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İZCİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Ynt: Sigarayı bırakma telkininin içeriğine göremiyorum

bu günlerde sigarayı bu telkinlerle bırakmaya çalışıyorum.Ve size teşekkür ediyorum.Gerçekten çokkkk teşekkür ediyorummm

sigara bırakma doğa sesi içeriği...

merhabalar... sigarayı bırakma metnini inceledim ve 5 başlık altında toplanmış uzun bir metin. ben yaklaşık 1.5 aydır doğa sesleri içerikli telkinleri dinliyorum ve çok memnunum. sigarayı bırakma doğa sesi telkini bu 5 başlığın tümünü içeriyor mu? teşekkürler...

mükemmel bir yere gelmişim şimdiye kadar neredey mişim teşekkürler sonsuz kere

Birkaç gündür doğa versiyonunu dinliyorum ve daha fazla içmeye başladım sigarayı. Neden ki? :/

sorunum var..
ney versiyonunu indiremiyorum.
bir de sorum var..
bunları duyamıyorsak bilinçaltına nasıl etki edecek onu anlamadım.algılayabileceğimiz db'nin altında bir sesi bilinçaltı almaz alamaz peki ya nasıl olacak bu.
bilinçaltının bir şeyi alabilmesi için bilincin o şeyi algılayabilmesi gerekmez mi?dikkatinizi çekiyorum algılama diyorum.bilinç algılayacak fakat algıladığının farkında olmayacak işte o mesaj bilinçaltına gider.
hiç algılayamadığı bir mesaj bilinç için olduğu kadar bilinçaltı için de hiç değil midir?

kimsecikler yok mu

sorunum var..
ney versiyonunu indiremiyorum.
bir de sorum var..
bunları duyamıyorsak bilinçaltına nasıl etki edecek onu anlamadım.algılayabileceğimiz db'nin altında bir sesi bilinçaltı almaz alamaz peki ya nasıl olacak bu.
bilinçaltının bir şeyi alabilmesi için bilincin o şeyi algılayabilmesi gerekmez mi?dikkatinizi çekiyorum algılama diyorum.bilinç algılayacak fakat algıladığının farkında olmayacak işte o mesaj bilinçaltına gider.
hiç algılayamadığı bir mesaj bilinç için olduğu kadar bilinçaltı için de hiç değil midir?

sigarayı bırakma ney versiyonunu bu linkten indirebilirsiniz

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

tüm telkinlerin bir arada bulunduğu sayfa içinde bulinke göz atın derim.

http://www.hayatimdegisti.com/forum...utun-telkin-muzikleri-tek-sayfada-burada.html

sağol silviya indirdim.

buradaki metin çok uzun anlamadığım bu metni müziklere nasıl sığdırdınız. metne göre müzik kısa gibi geliyor bana birde new age versiyonu indiremiyoruz sanırım.

arkadaslar anlamadıgım bir sey var sadece mp3ler mi dinlenecek telkinler okunmucak mı birde bu mp3 içinde atakanın sesini duyarsınız die birsey sölemişiniz ben kimsenin sesisini duymuyorum kuşve su sesinden hariç

Merhaba;
Telkinlerinizde gördüğüm kadarıyla olumsuz cümle kalıpları var,bu tür cümle kalıpları kişiye göre değişen sonuçlara yol açabilir.Çünkü trans anında bilinçaltı olumsuz cümle kalıplarını ayırt edemez,direkt olarak alır,bu da bazı kişilerin daha çok içmelerine sebep olacaktır.Bu konuda dikkat etmenizi öneririm.
Birde sigarayı bırakma telkininde 5 derin nefes alıyoruz gibi bi kısım var,bu kısımda kişinin bilinçaltına böyle bir emir gittiğinde bu nefesleri alma ihtiyacı içine girmesi gerekmez mi?Nitekim hipnotik trans haline geçirmek için kullanıyoruz bu tür yöntemleri ama kişi mp3ü dinlerken bu görevi nasıl yerine getirecek,bu konuda kafam biraz karıştı,aydınlatırsanız sevinirim.
Siteniz çok güzel,başarılarınızın devamını dilerim.

eskiden sigaraya bırakabileceğime inanamazdım, 2-3 gündür dinliyorum ama, hem o cesaret ve inanç geldi, hemde sigara içmemde bir azalma görmeye başladım, teşekkürler, en kısa zamanda bırakacağım....

Tam 21 gundur gece ve gunduz ilk dinlenmesi onerilen iki telkini dinliyordum..
Gecen surenin farkinda bile degildim, yalnizca takvime isaret koymustum ne zaman basladigima dair.. Veee bugun, yani 21. gun benim dogum gunum..:)
ilk iki telkin eminim coktan hazirladi beni 21 gundur gece ve gunduz:) kendime dogum gunu hediyem; sigarayi birakma telkini :)

Tesekkurler Atakan bey ve diger tum emegi gecen arkadaslar..wave44

Arkadaşlar herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Uzun zaman önce üye olduğum bu foruma ne hikmetse zaman ayırma fırsatım hiç olmadı , tam sigaradan kurtulma savaşını başlatmak için araştırmalar yaparken burayı hatırlayıverdim , 2,5 saattir forumu inceleyip durdum , genel anlamda sigaradan kurtulanlar olduğunu görüyorum , tabii uzun vade de geri dönüş , tekrar başlama vb. durumlar olan var mı bilmiyorum. Bir de o kadar çok telkin müziği var ki , esas amacım , sabahları erken kalkabilmek ya da zinde kalkabilmek ve sigaradan kurtulmak.İlk etap olarak ise ego , güven vb. telkinlerin dinlenilmesi tavsiye ediliyor.Gece uyurken dahi dinlenebiliyorsa eğer , bunları sırası ile kulaklıkları takıp , dinlemem yeterli mi? Teşekkürler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri