18 sn dayanana helal olsunnnn !

Ynt: 18 sn dayanana helal olsunnnn !

ne yapilmasi gerekki canim cankim ben anlamadim????

cantanem bak sımdı ortadaki kırmızı kareye basılı tut yanlardaki 4 kutu sana doru gelmeye baslıyor sen o kırmızı kareyi mavi karelerden kacırcaksın hemde cercevenin dısına cıkmayacaksın :d eger carparsan bi yere orda kac sn dayandıgın yazıyo :D tekrar tıkla kareye ortaya getir oyun yeniden baslıyo

yapimda canim cankimm bende böyle ince islere fazla sabir yokki khkh56

deneyelim bakim ama söylimm rekorumu yazmam khkh56 khkh56

Ely'den iyilikler,
20.900 yaptım art56art56 bir helali hak ettim (kareler her defasında aynı yönde hareket ediyorlar thumbsanim)

Selam ve ışık ile...

:D acıkcası ugrasmadım ben basımı arıttı 17 ye kadar geldim helalll dyorum bravo :d bir az daha oynasam belki tam rekoru yapardım ama genede guzell :D

üçüncü denememde sölemesi ayıp y789 y789
helal di miii 98569 26 sn

kucagımda cocukla oyndım demekki basit bi oyunmus bana zor geliyomus kucagımdan ındırıyımde sunu bıde oynaoyayım

bu konu baska adda da var..hangısı once acıldı bılmıyorum ama,hatta azonce o konudaydım :D =)

22,688 süperr:)))

yaptıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm:D:D:D

22 saniye..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri