telkin içinde ki sesler ayrilması

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.

turko34

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Aranıza yeni katıldım. Sadece su sesi duyuyorum. Telki duymam gerekmiyormuydu?

Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu

Ben de sadece su sesi duyuyorum. Acaba su sesini biraz azaltmak için equalizer ayarlarını değiştirmek mi gerekiyor. Metini okudum; yazılanlar etkileyici; ama dinlemek daha da keyifli olmalı. Bir kaç gün dinleceğim. Umarım arkadaki mırıtıları duyabilir ve anlam verebilirim..

MP3 LER İÇİN TŞKart56art56

ben bişey sormak istiyorum ego ve suçluluk duygusnu aynı anda mı dinlicez

ben bişey sormak istiyorum ego ve suçluluk duygusnu aynı anda mı dinlicez

aynı anda derken, winamp ya da media playere liste halinde koyup, sırayla dinleyeceksiniz super

merhabalar arkadaşlar ben mp3 leri indirdim dinledim ama niye ben de bir değişiklik olmadı herkes yazmış ne değişiklik olduğunu ama ben paylaşamıyorum
çünkü olumlu bir değişikliğim olmadı acaba neden ki

Çok Teşekkürler

merhabalar ben yeni üye oldum . herkese öncelikle selamlar.
bu cdleri yükleyemiyorum . nasıl indiriliyor bir iki örnek almak ve denemek istedim. yardımcı olursanız sevinirim.

7.21 yada 7.24 civarında aaaaa diye ses geliyor iki kez.o kimin sesi niye bağırıyor ne diyor? sesi çok fazla açarak dinlemiyorum ama dikkatli dinlediğim zamanlar o ses belli oluyor12389

umarım daha önce cevaplanan bi soruyu tekrarlamamışımdır^-^

cevaplayan yokmuactionsmilediğer versiyonlarınıda dinlemekten sıkıldım değişiklik olsun bunu dinliyorum ama akşamları dinlerken ürperiyorum bırakıyorum

o ses kimin, fondaki müziktenmi geliyor telkindenmi?krz56

Merhabalar;

Telkinleri duyabileceğiniz frekansta dinlerken aynı zamanda zevkinize göre müzik de dinleyebilirsiniz..Ya da kısık seste telkin dinlerken kitap okuyabilir,film izleyebilirsiniz..İlla bilinçli olarak dinlemeniz gerekmiyor,çünkü sürekli bilinçli olarak dinlemek sıkıcı gelebiliyor..Örneğin,Windows Media Player da telkin dinlerken, Winamp da müzik dinlemeyi tercih edebilirsiniz..

Sevgiler..actionsmile

yok hayır onu demek istemedim.7.21 ya da 7.24 civarında aaaaaaaaa diye bir ses geliyor da onu sormuştum telkindenmi geliyor fondanmı diye.kim neden bağırıyor aaaa diye.ürpertici bir ses.kısık sesli dinlediğim halde duyuluyor.

herkese merabalar....s456s456s456

ya arkadaşlar bişey soracağımm...lütfen yardımcı olun..benim anlamadığım bu telkinleri ben sadece müzik olarak dinliyorum ama bunun yazılı bir versiyonu var mı ve siz onu da okuyomusunuz? bu konuda bana yardımcı olun lütfen..daha yeni buldum bu siteyi ve acemi sayılırım ..tşkkürler...

Selamlar.Ego güçlendirici su doğa sesini bilgisayara indirdim.2 gündürde dinliyorum.Fakat beni bu mp3te şüpheye düşmemi sağlayan birşey oldu.Mp3 ü dikkatlice dinlediğimizde su seslerinin arkasında kadın inleme orgazm sesleri geliyor.Tam olarak 01.07 ci dakikada ilk inleme duyuluyor.Sesini iyice açıp birkaç kere arka arkaya dinleyin.Profosyonel müzisyen olarak kulağımda gayet iyidir.Bu sesler gerçekten var! Acaba telkin adı altında bu tarz seks içerikli subliminal mesajların bize verilmesi neye hizmet ediyor bunu çok merak ediyorum.Halbuki ben script telkinler olduğunu düşünüyordum.Ama bu kaydın içinde seks içerikli subliminal mesajlar var.Aynen Walt Disney filmlerinde olduğu gibi.Çocukların bilinçaltına seksle ilgili işaretler yerleştirmek gibi.Bunu bana ve benim gibi bu sesleri duyan insanlara açıklayabilirmisiniz? Kimbilir biz bu mp3leri dinlerken neler aşılanıyor bilinçaltımıza ben şahsen şu anda böyle düşünüyorum.Bi açıklama bekliyorum!

Selamlar.Ego güçlendirici su doğa sesini bilgisayara indirdim.2 gündürde dinliyorum.Fakat beni bu mp3te şüpheye düşmemi sağlayan birşey oldu.Mp3 ü dikkatlice dinlediğimizde su seslerinin arkasında kadın inleme orgazm sesleri geliyor.Tam olarak 01.07 ci dakikada ilk inleme duyuluyor.Sesini iyice açıp birkaç kere arka arkaya dinleyin.Profosyonel müzisyen olarak kulağımda gayet iyidir.Bu sesler gerçekten var! Acaba telkin adı altında bu tarz seks içerikli subliminal mesajların bize verilmesi neye hizmet ediyor bunu çok merak ediyorum.Halbuki ben script telkinler olduğunu düşünüyordum.Ama bu kaydın içinde seks içerikli subliminal mesajlar var.Aynen Walt Disney filmlerinde olduğu gibi.Çocukların bilinçaltına seksle ilgili işaretler yerleştirmek gibi.Bunu bana ve benim gibi bu sesleri duyan insanlara açıklayabilirmisiniz? Kimbilir biz bu mp3leri dinlerken neler aşılanıyor bilinçaltımıza ben şahsen şu anda böyle düşünüyorum.Bi açıklama bekliyorum!
aslında bir kadın sesi benim de kulağıma geliyordu dinlerken ama anlamadım çünkü ego güçlendirici klasik müzik versiyonunda arkadan bir sesin kendini daha iyi hissediyorsun dediğini duydum o zaman hep erkek seslendiriyor diye düşündüm ama su versiyonunda ki bu kadın sesi benimde kulağıma geldi ve tedirgin oldum bu sesleri ayırd eden programlar varmış elinde bunlardan olan varsa lütfen baksın birden içimi bir korku kapladı dinlemeye bırakmak ta istemiyorum çünkü 2 3 gündür kendimi iyi hissediyorum

birisi acil bu konuyla ilgelenebilir mi acil yaa

duymak istediğinizi duyuyor olmayasınız:)çünkü ben dinliyorum 3 aydır falan hiç söylediğiniz tarz ses duymadım şimdi benim müzik kulağım yok musevincli

bidaha dinle o zaman neden öyle bişey duymak isteyelim ki amacımız burda hayata daha olmulu bakabilmek hem bizim cevap istediklerimiz modratörler...ayrıca aradım ama bu sesleri ayıran bir program bulamadım bulduğum zaman hemen bakıcam bu ciddi bir konu çünkü

duymak istediğinizi duyuyor olmayasınız:)çünkü ben dinliyorum 3 aydır falan hiç söylediğiniz tarz ses duymadım şimdi benim müzik kulağım yok musevincli
hoparlörden duyulmuyor zaten denedim mp3 de tamda 1.07 de aynen öyle bir ses var bu ciddi bir konu aradım ama öyle bir program bulamadım ama araştırmaya devam edip bu konuyu derinlemesine araştırıcam bizim cevap istediklerimiz moderatörler duymak istediğimiz bu değil hayata daha olumlu bakabilmek..ama olumlu bakarkende at gözlüklerini takmak değil

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri