Negatif Limanlardan Pozitif Sulara

az önce rezil oldum utananadam

yetmedi, bir de rezaletimi paylaşma ihtiyacı hissettim nedense y789

müşterimiz aradı adresimizi sormak için. söyledim anlamadı.Şemi bey sokak..

ben kodlayayım size dedim.. kaldım.. adam bekliyor, ben susuyorum..

en son dayanamadım, " ş' ye şey bulamadım dedim dunk56
"şırnak" dedi adam.. evet dedim devam ettim kodlamaya.. iki tarafta ciddiyetini bozmadan, gülmemeye çalışarak zor tamamladık konuşmayı.. telefonu kapatınca bastım kahkahayı ama çok bozulduuuuum utananadam

Şırnak'ı bir daha istesemde unutamam herhalde y789
çalışılmadan girilen iki günlük aöf sınavının ardından reva mı bu hy789

bir hafta..

kızımla 4 yıllık ayrılığımızın son bulmasına sadece bir hafta kaldı..

liseyi kazanıp gittiğinde ne çok zorlanmıştım.. sanki arkadaşına gitmişte, birazdan dönecekmiş hissi ardından gerçeği anlayınca dökülen gözyaşlarım...

herşeye alışılıyor yaşamda..

cıvıl cıvıl ortamdan çıkıp geldiğinde evimize nasıl alışacak bakalım y789
çok mutluyum.. kızım geldiğinde farklı heyecanlar içersinde olacağız :zpzp:

zaman ne çabuk geçiyor.. 4 yıl bitermi derken bitti işte..

içimdeki huzuru ve mutluluğu anlatmaya kelimeler yetmiyor..

şükürlerime bir yenisi daha eklendi..

çok şükür Allah'ım kızımla birlikte hayat sınavımızı layıkıyla veriyoruz..

ayyy dayanamıcam oynayacağım y789

tam iki ay olmuş günlüğüme yazmayalı y789
zihnen yoğun bir süreçti b456

kızımla uyum sürecinde çok zorlanmadık.. malum 4 yıl ayrı yaşamış olmanın verdiği özlem vardı..

işyerimde ilk senelik iznimi kullandım.. kızım öss sınavına girdi, kötü olmasa da hedefine yetmeyen bir puan aldı.. hedefinde illaki İstanbul'da okumak olmasa rahat rahat yetiyor aslında..

biraz üzgün bir kaç gün geçirdikten sonra çok güzel seçeneklerimiz olduğunu farkettik :zpzp:

şükürler olsun ki kızımla ayrılığımız sona erdi. artık yanımda ve çok güzel bir üniversitede okuyacak.. tercihlerini belirledi ve bugün başvurusunu yapacak thumbsanim

heyecanlıyım, mutluyum.. ŞÜKÜRLER OLSUN gulensmiley

İkinizin adına da çok sevindim sanemce..4 yıllık ayrılığın ardından hayırlısı olmuş gerçekten..Herşey daha da güzel olacak..benim kızım da uzak yeri dahi göze almışken, çok yakın ve istediği bir liseyi kazandı..biz de çok sevinçliyiz..:zpzp:
Mutluluğumuz daim olur inşaallah..956k

canım artık bir arada olmanıza çok sevindim okul içinse hakkında hayırlısı olsun diyorum...

sevgiler...actionsmile

İkinizin adına da çok sevindim sanemce..4 yıllık ayrılığın ardından hayırlısı olmuş gerçekten..Herşey daha da güzel olacak..benim kızım da uzak yeri dahi göze almışken, çok yakın ve istediği bir liseyi kazandı..biz de çok sevinçliyiz..:zpzp:
Mutluluğumuz daim olur inşaallah..956k

aaaa çok sevindim yeni bir hayat'çım

gurbet şart olduğunda bir şekilde çekiliyor evet ama sevincide hüznü de telefonlarda paylaşmak artık yormuştu beni..
Allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin ki daha büyük mutluluklarını da yaşayabilelim. mutluluk kaynağı olarak daha güzeli yok inanki 12389
kızını da tebrik ediyorum annesini böylesine mutlu edecek bir okul kazandığı için

mutluluğunuz daim olsun canım..

öpüyorum

canım artık bir arada olmanıza çok sevindim okul içinse hakkında hayırlısı olsun diyorum...

sevgiler...actionsmile

suzzy'cim canım çok teşekkür ederim.. çok planlarımız var çook 956k
hepsini gerçekleştireceğiz inşallah

sevgiler

bugün şükürlerime bir yenisi daha eklendi..

üniversite tercih sonuçları açıklandı ve şükürler olsun ki kızım çok güzel bir okul kazandı..

daha da önemlisi aylar önce "ben bu okulda okumalıyım" deyipte pek ihtimal vermediği bir okulu burslu kazandı..

günlerdir yaşadığım gergin bekleyişin yerini böyle bir güzelliğe bırakması çok hoş sevincli
çok mutluyum..şükürler olsun

Güzel Haberler Devam Ediyor. :)

Tebrikler Zeitgeist' e clapping

süpper bi haber bu...956kcanım benim senin ve en çok ta zeynep'in adına sevindim...

gerçekten harika bir okul...super

yanlış hatırlamıyorsam matematik bölümüydü...dusun2

gelecekte kızımın seçmesini istediğim bölümlerden biri...inglizce yada matematik öğretmenliği....

ama tabii ki öncelikle hayırlısı....
1demethuzuntv0.gif

canım benim çok başarılı dönemler geçirmesini diliyorum...

sevgiler... actionsmile

13un9.gif
13un9.gif
13un9.gif
13un9.gif

Sudem'cim tarif edilemez bir duygu bu. çok şükür istediği bir bölümü ve hayalindeki okulda okuyacak..

sevgili Mümin Zeitgeist'i unutmamışsın sevincliforuma pek girmiyor tebriklerini ileteceğim 12389

ayyy Suzzy'cim güzel haberleri sizlerle paylaşmak daha bir güzel oluyor gulensmiley

evet canım matematik bölümüydü.. ısrarla matematik istedi zor bir bölümmüş inşallah pişman olmaz y789

arkadaşlar çok teşekkür ederim tebrikleriniz ve iyi dilekleriniz için..

sizleri seviyorum

Bizler çocuklarımızla hayatı tekrar yaşama fırsatı buluyoruz.şahsen benim öyle oldu.onun başarıları sevinçleri heyecanları hayata döndürdü.şimdi seninde aynı duyguları yaşayacağına eminim.çünkü hem annelik, hem babalık yaptığımız için...önce yurda yerleştirmek, daha sonra ev bulma,evi yerleştirme güzel duygular...bizimde bu sene son sınıfı okuyacak.beni 5 sene önceye götürdün.Sanemce bölüm zor deyipde gözünüzde büyütmeyin.bizimde ekonomiydi aynı sözleri biz de söyledik.hem koç hem ekonomi.kaç yıl geçti anlayamadık.şimdi okul bitiyor diye üzülüyor oğlum.kızına da başarılar diliyorum.actionsmile

Canım çok tebrikler harika bir haber!!!!956k

Benim kardeşim de çok şükür istediği yeri kazandı super

Sevgili Sanemce, kızını kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

gözünüz aydın sanemce kızını tebrik ediyorum umarım hayatının her noktasını böyle başarılı adımlarla geçer :))

tebrik edrrim harika bir haber.kızınızı kutluyorum ve başarılar diliyorum.

Sanemce,çok sevindim ne güzel bir haber bu..:zpzp:

İkiniz adına da çok güzel gelişmeler..Mutluluğunuz daim olsun..En başarılı şekilde bu okuldan mezun olur inşaallah..

Tebrik ediyorum.super

sb65zs0.gif

Canım buradanda tebrik edemeden duramadımpartysmileypartysmiley.İnan bu gün sanki geçen yıl kendi sevincimi yaşattınız bana..Zeynepçiğimi tekrar tebrik ediyorum..Herşey gönlünce olsun hayatının her anı bu günkü gibi mutluluklarla dolsun..

gulyeni0bn.gif

18106267jr6.gif
mthigl2hc.gif

tanışmıyoruz ama sevincinize ortak oldum.
ne mutlu size ve kızınıza
tebrikler

sevgiler

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri