HO'OP ARINMA HATTI

merhabalar arca....emeğine sağlık çok severek okudum...aslında bildiğimiz şeyleri hatırlamış olduk bu sayede...

bunun için teşekkür ederim....ama en çok sonundaki duayı sevdim...okurken gönülden hissettim...actionsmile
Evet suzzy bunlar bildiğimiz şeyler ben bu yapılan anlaşmaların hergün yaptığımız arınmalar diye düşünüyorum yazıda geçmişte yada henüz dünyaya gelmeden önce yaptığımız anlaşmalardan bahsediyor ( yani aslında bizim kurguladığımız inandığımız kadar gerçek olan anlaşmalar bizimle var olan ) Dr Hew Len'in "Sıfır Sınır" dediği bu anlaşmaların yada düşüncelerin olmadığı sınırdır. Ho'oponopono ile aynı arınmadan (eski anlaşmalardan vazgeçin) söz ettiği için konyla bağlantılı olduğundan paylaşmak istemiştim. Teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar, yeni geldim tatilden.
Arca çok teşekkür ederim sana.emeğine yüreğine sağlık.gerçekten tam böyle hissettiğim anda karşıma çıktı yazı.:)

Sevgiler herkeze.

Herkese Merhaba..

Uzun Bir Süredir Yoktum Lütfen Kusura Bakmayın.. Bu Sıralarda Hayatımda Biraz Fazla Negatiflikler Görmeye Başladım Ve Açıkçası Biraz Yara Aldığımı Söyleyebilirim.. Biraz İnzivaya Çekilmem Gerektiğini Hissettiğimden Ötürü Buraya Birşey Yazamadım.. Bu Süreç Boyunca Durmadan Arındım Arındım Arındım.. Arındıkça Atalarımızdan Kalan Toksit Düşüncelerin Hepsine Seyirci OLdum.. Ve Bunlardan Çok Şükür Arındım.. Şu Anda Çok İyiyim Allaha Şükür.. Bugün Toplu Arınmaya Kesinlikle Katılacağım.. Lütfen Katılacak Arkadaşlar Mesajlarıyla Katılacaklarını Belirtsinler.. Bu Sayede Kaç Kişiyiz Görelim Bi.. :)

SevgiyLe KaLın..

Ben geldiiim buralardayım Tr-ance.super

İşte geldim burdayım, ben bu işte ustayım y789

Yarım saat oldu İstanbul'dan eve geleli, o hava ile toplu arınmada meltem rüzgarları estirmeyi düşünüyorum :)

Sevgiyle..

bende sizinleydim dün gece 21.günü ne zaman tamamlıyoruz arkadaşlar

arkadaşlar misafirlerim var katılmıyor gibi görünsem de yinede sizlerleyim.bundan sonra da pek yazamam ama sonra telafi ederim.y789sizleri çok seviyorum.gönül dostlarıkiss3

Bu akşam arınmamızın ayrı bir anlamı olacak arkadaşlar,
Berat Kandili akşamı çok kutsal bir enerjiyle olacağız,berat kelime anlamı olarak da
"kurtuluş, af ve arınma" olması arınma çalışmamızın anlamını daha da arttırıyor..

Hepberaber sizlerle güzel arınmalarda buluşmak için sabırsızlanıyorum ve birazdan başlıyorum...

Lütfen Beni Affet
Özür Dilerim
Teşekkür Ederim
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum

Bu akşam arınmamızın ayrı bir anlamı olacak arkadaşlar,
Berat Kandili akşamı çok kutsal bir enerjiyle olacağız,berat kelime anlamı olarak da
"kurtuluş, af ve arınma" olması arınma çalışmamızın anlamını daha da arttırıyor..

Hepberaber sizlerle güzel arınmalarda buluşmak için sabırsızlanıyorum ve birazdan başlıyorum...

Lütfen Beni Affet
Özür Dilerim
Teşekkür Ederim
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum

Kesinlikle Katılıyorum.. Yüce Rab Bu Gün Bizlere Kat Ve Kat Daha Yakın.. Bugün Yapacağımız Her İyi Hareket Kesinlikle Bize Fazlasıyla Dönecektir..

SevgiLer..

Kesinlikle Katılıyorum.. Yüce Rab Bu Gün Bizlere Kat Ve Kat Daha Yakın.. Bugün Yapacağımız Her İyi Hareket Kesinlikle Bize Fazlasıyla Dönecektir..

SevgiLer..

O her an bizim istediğimiz güvendiğimiz inandığımız kadar bize yakın ama her an.. İçine dön onu hisset. eksisi fazlası günü saati yok. Evet dün onu hepimiz aynı anda hissetiğimiz gördüğümüz için bize daha çabuk ve fazlasıyla döndü emin ol.teşekkürler TR-ance

O her an bizim istediğimiz güvendiğimiz inandığımız kadar bize yakın ama her an.. İçine dön onu hisset. eksisi fazlası günü saati yok. Evet dün onu hepimiz aynı anda hissetiğimiz gördüğümüz için bize daha çabuk ve fazlasıyla döndü emin ol.teşekkürler TR-ance

alk78alk78alk78

dün girip yazma fırsatım olmadı ama hem berat gecesi olması hem arınma yapmak gerçekten harikaydı.
bugün sanki tertemiz bir güne uyandım içimde inanılmaz bir huzur var.

Sevgili Arca ,

Dediklerinizde Sonuna Kadar Haklısınız.. Sonuçta Hepimiz Bir İlahi Gücün OLması Sebebi İle Yaşamımızı Sürdürüyoruz.. Şayet O İçimizde OLmasaydı Bizim Yaşamsal Bir Faaliyet Göstermemiz Söz Konusu Değil.. Eksisi Artısı Derken O Gün İçerisindeki O İlahi Varlığı Kavrama Farkındalığımın Artması Konusundaki Eksilip Artmadan Söz Etmek İstemiştim Ben.. Yoksa O Herzaman Bizim Derunumuzda Hissedebileceğimiz Bir Şeydir.. Bu Konuda Asla Şüphem Yoktur..

SevgiLer..

merhabalar,bu sihirli cümleler çok hoşuma gitti=) bende katılmak istiyorum ama çalışmaların ne zaman ve tam olarak nasıl yapıldığını pek anlayamadım?yardmcı olursanız sevinirim,teşekkürler..

Sevgili Arca ,

Dediklerinizde Sonuna Kadar Haklısınız.. Sonuçta Hepimiz Bir İlahi Gücün OLması Sebebi İle Yaşamımızı Sürdürüyoruz.. Şayet O İçimizde OLmasaydı Bizim Yaşamsal Bir Faaliyet Göstermemiz Söz Konusu Değil.. Eksisi Artısı Derken O Gün İçerisindeki O İlahi Varlığı Kavrama Farkındalığımın Artması Konusundaki Eksilip Artmadan Söz Etmek İstemiştim Ben.. Yoksa O Herzaman Bizim Derunumuzda Hissedebileceğimiz Bir Şeydir.. Bu Konuda Asla Şüphem Yoktur..

SevgiLer..

O kocaman ve güzel yüreğinin sevgisinin bir gecelik olmadığını elbette biliyorum, kat kat arttığı kesinlikle doğru olan sözlerini sonuna kadar desteklediğimi ifade etmek istemiştim.. hislerimi yanlış aktardıysam ve yanlış anlamana sebep olduysam gerçekten özür dilerim lütfen affet beni..

rt67

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri