tanısma

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Yanımıza hoşgeldin aylin;

Mutlu paylaşımlar diliyorum..

Sevgiler..actionsmile

aramıza hoşgeldin Ayliny789
h1.gif

aramıza hoşgeldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum:)

hoşgeldin aylin

mutlu paylaşımlar actionsmile

hoşgeldiniz yanımıza...merhabalar...
krasni_184.gif

Merhaba tesadüfen bu siteyle tanıştım.faydalı olacağını düşünüyorum.Kpssde başarılı olmak istiyorum umarım katkısı olur.

Hoşgeldiniz.
Mutlu Paylaşımlar Dileriz.
sapkal89

merhaba ben keziban
sitenize yeni katıldım.dertlerim katmer katmer hepsinden sayenizde kurtulabilme umudu taşıyorum.ilk iki telkini indirdim.dinliyorum ama ne kadar dinlemem gerektiğini anlayamadım.yorumlarda geceleri dinliyorum diyordu.ben de denedim sabah kulaklıklar farklı yerlerdeydi. deli yattığımı kabul ediyorum.günde şu kadar saat diyebilir seniz çok sevinirim.
Ha tesadüfen karşılaştım siteyle.Tam gerekli bir dönemdi benim için.Umarım işe yarar.
teşekkürler.

merhaba ben keziban
sitenize yeni katıldım.dertlerim katmer katmer hepsinden sayenizde kurtulabilme umudu taşıyorum.ilk iki telkini indirdim.dinliyorum ama ne kadar dinlemem gerektiğini anlayamadım.yorumlarda geceleri dinliyorum diyordu.ben de denedim sabah kulaklıklar farklı yerlerdeydi. deli yattığımı kabul ediyorum.günde şu kadar saat diyebilir seniz çok sevinirim.
Ha tesadüfen karşılaştım siteyle.Tam gerekli bir dönemdi benim için.Umarım işe yarar.
teşekkürler.

Yanımıza hoşgeldiniz kezbanyurt; vien1

İlk iki telkinimizi 10 gün kadar toplamda 80 saatlik bir süre dinleyebiliriz..Bu da günde 7-8 saatlik bir zaman ediyor..bu süreçten sonra ihtiyacınıza göre diğer telkinleri ekleyebilirsiniz..

Geceleri dinlemek daha etkili tabii..Gündüz de dinleyebilirsiniz..Fakat kulaklık ile dinlemeniz şart değil..Telkinleri duyabileceğiniz seste, hoparlörden de dinleyebilirsiniz..

nasıl dinlemeniz gerektiği konusunda aşağıdaki linkler faydalı olacaktır..

Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html

Sonuçları bizimle paylaşmanızı dileriz..

Sevgiler..actionsmile

merhaba ismim tuba iki cocuk annesıyım yenı dogum yaptım zayıflamak ıstıyorum evt uye oldum ama napmalıyım nerden baslamalıyım hıc bılmıyorum evt sıte cok guzel ama karısık cok ıncelemeye malum bebekten fırsat yok sımdı hergun ben zayıflamak ıstıyorummu demelıyım:)bırı bana yardım etsın ne olur bu yontemle zayıflaayanlar varmı ?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri