Telkinleri Hoparlörden Dinlemek ... !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FuxD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben yokken baya uzamış bu konu ama şöyle diyebilirim ki açtığım başlık ve sorum bence gayet mantıklı ve bilinçli yazılmış bişeydi direk beni aşalarcasına yorum yapmışsınız kardeşim çiğdemede ilgisi için ayrıca tşk ederim.Bi lafı söylerken nereye kadar gider diye bi düşünün isterseniz.

Arkadaşlar,konu başlığında bir anormallik yok..FuxD arkadaşımız siteyi fazla inceleyemeden sorusuna cevap almak istemiş..Halbuki bu konu başlığına benzer pekçok konu daha önce açılmıştı.Atakan Bey de zaten soruyu en iyi şekilde yeniden yanıtlamış.Konuyu fazla uzatmaya gerek yok..Önemli olan doğru bilgilenmek...FuxD'ye telkinlerden en iyi şekilde yararlanmasını ve etkilerini bizlerle paylaşmasını diliyorum..

Hepinize sevgiler..actionsmile

ilk yorum yapan ve konunun bu kadar uzamasına neden olan arkadaşların "Başkalarının görüş ve düşüncelerine önem verme" konulu telkinleri iyice dinlemesini öneriyorum :) Sevgiler...

vay bee ozur mu dılıycem ben şimdi...hıcc ustume bıle almıorum..fıkrımı soylemem bu kadar mı rahatsız etti?ilginc yaa...yıne de sacma bulduğum bı şey olursa tekrar da soylerım en az sızın bunu soyleme hakkınız olduğu kadar benıdme var!!!hemde egomu tatmın edecek bı şey yapmadım bunu oyle gorenler varsa kendı sorunalrıdır...ınanamıorum bu kadar sorun olduğuna..evet bana uzanan her eleştiride tabıkı kendımı savunmam hakkım var...ona gore de msj sayım olacaktır....kusura bakmayaın!!!susamam...siz orda haketmedıgım şekıdle benı suclarken ben susamam...

Özellikle de bu sitede böyle bi yorum yapabilen birinin "Başkalarının görüşlerine önem verme" konulu telkini defalarca ve defalarca dinlemesini şiddetle tavsiye ederim.

Bu yorumundan dolayı da kendisini esefle kınıyorum.

Herkes birbirine saygı göstermeli.

Bir kişi başka bir kişiyi eleştiriyorsa kendisine yönelik eleştirilere de açık olmalı.

Sevgiler...

sen dedin ya kesın dınlerım artık o telkınleri emin ol...saol sevgili duyarlı üye:D:D

sen şimdi duynyayıda kurtarırrsın kesin buraya bu yorumu yaptın yaa sende o guc ve kuvvet var..saol beD:

yüksek müsadeizle bir soruda be sorabilirmiyim ??

Yaklasik 5 gudur dinliyorum telkileri sucluluk ve guvenle basladim okduklarim dogrultusuda hayatimda degisme varmi dersem evet en azidan huzurluyum ve mutluyum buzamana kadar üzüldümde ne oldu neyse daldim gidiyiorum sadade geliyim:)

5 gudur dinliyorum demistim bu telkinlere baskalarinida ekleme zamanim geldimiki diye sorcaktim:)

yanitlarsaniz sevinirim hepinizi cokkk seviyorurumm iyiki varsiiniz:))girlhaha

10 gün daha ego+suçlulukla devam edin, ardından istediğiniz telkinleri ekleyebilirsiniz.

Bu arada gelişmelerden haberdar ederseniz seviniriz.

Sevgiyle..

cokk tsk ederim yanitladigniz icin...

mutlaka edicem hic süpheniz olmasin...

sevgiyle kalin tskler..:zpzp:

FuxD kaedeşin sorusu aslında doğru bi soru aslında daha önce bir kaç teknik kullanmıştım başka bir yerden orada kullanılan teknikte binoral teknik vardı.binoral teknik şöyleki her iki kulaklıktan ayrı frekans ta ses dalgası vererek bilinç altına mesajı daha rahat verebilmek bunu hoporlör den dinlerseniz hiç bir faydası olmaz ama burada böyle bir teknikten bahsedilmiyor.saygılar

Saçma filan değil. Gayet yerinde bir soru.

burada çok gereksiz bir tartışma olmuş desert arkadaşımızın da gergin bi zamanına denk geldi heralde hoş olmayan yorumlar yapmış böyle bi forumda bu şekilde kalp kırıcı tartışmalar olmasına rastlamamıştım buradaki herkesin birbirine sevgi ve anlayışla yaklaştığını görüyoruz öyle olmaya da devam edicek daha önce arkadaşlarımızın da belirttiği gibi bu soru çok defa soruldu ve bi o kadar da yanıtlandı eğer sorular saçma geliyosa bence susmayı denemek daha mantıklı böylelikle kendinizi de başkalarını da böyle hırpalamamış olursunuz konuyla ilgili atakan bey gereken yorumu yapmış bende gündüzleri hoparlörden dinliyorum kulaklıkla gece yatarken dinliyorum diyebilirim herkese asabiyetten uzak günler dilerim :))

saol yorumun için....:D eksık kalmıştı tamamlandı...

Neden saçma gelior anlamıyorum insan gibi açtım bilgilenmek istedim bilmiyorum ayıp bişeymi merak ettiğim nokta hoparlörden biraz uzak mesafe oluyor kulaklıkta bile telkinler hissedemioruz bile hoparlörde belki etkisi olmıcak diye merak ettim sorumu sordum sizde aptal yerine koymak yerine insan gibi bir cevap verseydiniz daha insanca olmazmıydı ?
Sırf msj olsun diye yazıyosanız bence durup bi düşünmesi gereken sizlersiniz .. Bilgilendiren arkadaşada anlayışı için sonsuz teşekkür ederim iyi geceler...

Bence gayet haklısın,bu şekilde cevap verilmemeliydi

ilk yorum yapan ve konunun bu kadar uzamasına neden olan arkadaşların "Başkalarının görüş ve düşüncelerine önem verme" konulu telkinleri iyice dinlemesini öneriyorum :) Sevgiler...

%100 katılıyorum hehhekhkh56alk78

Arkadaşlar sorulan sorulara herkes farklı bir bakış açısıyla bakar, ama bakış açınız soru soran arkadaşımızı üzebilecek bir düşünce olabilir. Aynı durum cevap yazanlar için de geçerli olabilir. Bu yüzden lütfen yazdıklarımızın üzücü olmamasına, tartışma çıkaracak şeyler olmamasına , sorulan soruya yönelik ve özellikle faydalı olmasına dikkat edelim.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri