hae tamam ben tuğlaları alıp geliyorum.
Durucum sizleri çok seviyorum zaten.kızım olmadığı için üzülüyordum.ama burada bir çok kızım oldu.Allah hepinizden razı olsun.hastalık bana vız gelir tırıs gider.hasta olmama alışkın olmayan annem başta müsade etmiyor hasta olmama.o benden daha çok hasta oluyor.düşünce gücümle ayağa kalkıyorum.sen de dikkat et unutma istanbula geldiğimde kahve içiceğiz beraber..sapkal89Çok geçmiş olsun neyseki bugün iyiymişsin.Dün havada birşey vardı herhalde dün sabah iyiydim hiç birşeyim yoktu.Dışardan eve geldim bişeyim yoktu sonra durup dururken hapşırmaya başladım nezle oldum durduğum yerde y789 Çok şükür bende ugün iyiyim gerçi arada hapşırıyorum sesim hala kalın ama olsun kendimi iyi hissediyorum.
Oğlun uzakta yerini dolduramaz hiç kimse ama bizde senin çoocukların sayılırız bizleri seversin o gelene kadar olmaz mı?
Durucum sizleri çok seviyorum zaten.kızım olmadığı sen de dikkat et unutma istanbula geldiğimde kahve içiceğiz beraber..sapkal89
teşekkür ederim cnım.belli etmedim ama yata kalka bir hal oldum.çok şükür iyiyim.dün sevinçli haberi alınca daha iyi oldum.senin yazılarını göremeyince de panik oluyorum.sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız.sapkal89Sudem'ciğim geçmiş olsun canım. Hastalık mastalık işlemez sana süper kadın...(Çok şükür ve de maşaallah)... Bak, dünkü forum paylaşımları, heyecanlar derken hiç hissettirmedin bile. Oğulcuğuna da kavuşursun sağlıcakla İnşaallah...
Seni seviyorum...kiss3
teşekkürler bitanem..benzetmen çok hoş güzelim benim..sevincliMerhaba sudem8 abla,
Bugün de seni gördüğüme sevindim. Olumlu sprey saçıyorsun hakikaten. Geçmiş olsun. Ama şimdi iyiymişsin. Bizi sevindiriyorsun.
cibelcecim vekil kullandım yaptım kolundaki uyuşmalar için.şifa olsun canım geçer..en kısa zamanda...hpm2birde şu iki noktayı yapıp kolumdaki ve elimdeki uyuşmayı geçirebilsem süper olucak. bi kez hissettim kendi üzerimde yaparken. bidaha yapamadım :-(
cibelcecim vekil kullandım yaptım kolundaki uyuşmalar için.şifa olsun canım geçer..en kısa zamanda...hpm2
ben de seni seviyorumO0Canim yaa çok sağol bitanesin sen. Çok teşekür ederim ablacım, sen bir meleksin seni seviyorum.
ooo67yalnız bilinçaltı almış götürmüş işi bilinçli faaliyet %28 şunu tersine çevirseyfdik olmazmıydi.bizde bilinçli kısma hizmet edeceğiz diye uğraşıp duruyoruz.deseydinsapkal89 bundan sonra arkadaşlar ben artık bilinçaltına daha çok çalışcam.daha önce yazdıklarını algılayamamışım.bugün zekamda açıldı benim.s45apkPapağan gibi tekrarlıyorum bunu ama, bunu aklımda tutmak iyi geliyor. Bilimsel veriler doğrultusunda;
-Beynimizin bilinçli faaliyetlerinin yürütüldüğü korteks denilen bölümü fiziksel olarak beynin %28 lik kısmı iken, bilinçaltı faaliyetlerin olduğu bölüm %72'lik hacme sahip.
-Ve bilinçli aklımızla bir saniyede 15 bitlik veri işleyebilmekteyken bilinçaltımızda 15 milyon bitlik veri işlenmekte.
Böyleyken bilinçaltımızda neyin nasıl kodlandığını, virüsün nereye bulaşıp tepkilerimiz ve yaşamımızı nasıl etkiledini bilmek, kontrol etmek bir yana, tahmin bile edemiyoruz değil mi?
O halde suçluluk da duymamız gerekmiyor. Sadece sorumluluğumuzu üzerimize alıp, bu virüslerden arınabiliriz. Hoop-arın bu yönüyle bilincimizi ve bilinçaltımızı acısız, sevgiyle temizlediği için güzel aynı zamanda. Suçluluk yok, sorumluluk var.
Farkettiklerin ilk etapta üzücü gelse bile hoop-arın etkili bir araç, kısa sürede rahatlatıyor. Bir şeyleri temizlemek, arınmak illa da acı bedel karşılığı olmak zorunda değil ya?
Ohh... İyi arınmalar şekerimy789
ooo67yalnız bilinçaltı almış götürmüş işi bilinçli faaliyet %28 şunu tersine çevirseyfdik olmazmıydi.bizde bilinçli kısma hizmet edeceğiz diye uğraşıp duruyoruz.deseydinsapkal89 bundan sonra arkadaşlar ben artık bilinçaltına daha çok çalışcam.daha önce yazdıklarını algılayamamışım.bugün zekamda açıldı benim.s45apk
İsmiracım zararın neresinden dönersen kardır.yanlız neyi farkettim şimdi özümüze yaklaştığımızın kanıtı şuradaki saygı, sevgi, dostluk ortamı işaretlerden biri...tekamülümüzü gerçekleştirmek için özümüze doğru yaklaştıkça ne güzellikler çıkıyor.egonun kapladığı hacim azaldıkça düşmanlık hiç birşey kalmıyor...son yıllarda yaşanan olaylar artık herkesin egoya yenik düşüp oyuna gelmeleriymiş.kıskançlıklar kavgalar özünden uzaklaştıkça neler oluyor..ayy bugün kafam çalışmaya başladı..ooo67Yaaa!.. İşte öyle...
Yalnız dikkatini çekerim:
Hacim olarak %28'e karşılık %72,(bilinçaltı 3 kat fazla)
Faaliyet olarak 15'e karşı 15.000.000! (1 milyon kat daha fazla)
Biz de debelenip duralım bilincimizle her şeyi bileceğimiz safdilliğiyle.y789
Haklısın, bilinçaltına çoook çalışmak lazım... Ayıkana kadar ne badireler atlattık, ne paralar akıttık, yaaaa canım arkadaşım... khkh56
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.