melodiss'in doğum günü partisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mucize
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

mucize

Guest
dogumgunu3wd9.jpg

melodis'cim nice senelere canım...blissy
62336d6494044e6c727feba06abec158.gif
BonAnnif08.gif

yeni yaşınla birlikte kalbinden geçen tüm güzelliklerin gerçekleşmesi ve hayatına yansıması dileğiyle...iyi ki doğdun....956k

sevgiler...
6e25af1da3109e4062ec509a8567fb3f.gif

48889d1197461701-dogum-gunu-gifleri-iyikidogdunrq0-gif

Nice mutlu yaşlara melodiss. Sağlıklı, huzurlu, sevdiklerinle beraber uzun bir ömür yaşa.

happy-birthday-with-presents.gif

Mutlu Yıllar Melodis.s456

İyi ki doğdun.

Allah yolunu açık etsin, bütün arzuların gerçek olsun kardeşim.super

hb8aq0la0oa6.gif

956k Melodis'cim Doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu senelere... derty music45 s456
bird38bucc3.gif

pic5.gif

canımmmm melodissim doğum günün kutlu olsun.ben resim eklemeyi öğrenemedim daha.yeni yaşın dilediğin bütün güzellikleri yaşatsın sana.şans getirsin.

iyi ki varsın.iyi ki arkadaşımsın.

melodisim, doğumgünün kutlu olsun tatlım...

Yeni yaşının hayatın boyunca sağlık,mutluluk,bolluk ve huzur getirmesini diiyorum.Sevdiklerinle birlikte nice senelere..k8908

Melodis'im

Bu forumun bana kazandırdığı en değerli dostlarından birtanesisin.

İyi ki doğdun, iyi ki seni tanıdım. İyi ki varsın ve hep ol..

Mutlu Yıllar Bitanem

Hediyelerin

Seni Seviyorum

melodis'cim nice senelere canım...blissy
62336d6494044e6c727feba06abec158.gif
BonAnnif08.gif

yeni yaşınla birlikte kalbinden geçen tüm güzelliklerin gerçekleşmesi ve hayatına yansıması dileğiyle...iyi ki doğdun....956k

sevgiler...
6e25af1da3109e4062ec509a8567fb3f.gif

48889d1197461701-dogum-gunu-gifleri-iyikidogdunrq0-gif

Nice mutlu yaşlara melodiss. Sağlıklı, huzurlu, sevdiklerinle beraber uzun bir ömür yaşa.

happy-birthday-with-presents.gif

Mutlu Yıllar Melodis.s456

İyi ki doğdun.

Allah yolunu açık etsin, bütün arzuların gerçek olsun kardeşim.super

hb8aq0la0oa6.gif

956k Melodis'cim Doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu senelere... derty music45 s456
bird38bucc3.gif

pic5.gif

canımmmm melodissim doğum günün kutlu olsun.ben resim eklemeyi öğrenemedim daha.yeni yaşın dilediğin bütün güzellikleri yaşatsın sana.şans getirsin.

iyi ki varsın.iyi ki arkadaşımsın.

dogum-gunun-kutlu-olsun.jpg
yeni yaşın kutlu olsun bitanem sana uğur getirmesini diliyorum Melodis'im...O0

dogüm günün kutlu olsun canım.nice mutlu yıllara956k

melodisim, doğumgünün kutlu olsun tatlım...

Yeni yaşının hayatın boyunca sağlık,mutluluk,bolluk ve huzur getirmesini diiyorum.Sevdiklerinle birlikte nice senelere..k8908

Melodis'im

Bu forumun bana kazandırdığı en değerli dostlarından birtanesisin.

İyi ki doğdun, iyi ki seni tanıdım. İyi ki varsın ve hep ol..

Mutlu Yıllar Bitanem

Hediyelerin

Seni Seviyorum

akınyıldız,suzzy ablacım,redflowers,mehmet abim,durucum,halime ablacım,sude ablacım,aysegulcüm ve sanemce ablam her birinize tek tek çok teşekkür ediyorum nasıl sevindim anlatamam...sizlerde iyiki varsınız ve iyiki yanımdasınız...son günlerde foruma giremediğimden sizlerle ortak paylaşımda bulunamıyorum fakat buna karşın unutulmamak sanırım bu gün için verilen en büyük hediye...bende güzel dileklerinizin çoğalarak sizlere geri gelmesini diliyorum...

Teşekkürler...

doğum günün kutlu olsun melodiss, daha nice yıllarını mutlulukla yaşamanı diliyorum..sevgilerle..

Bir kaç gündür site yavaş olduğu için server değiştirmek ile uğraşiyordum.
Bir gün geç de olsa bende partiye katılmak istedim..
Sağlıklı huzur dolu bolluk bereket içerisinde olsun yeni yaşın.
Bu da klip hediyem...956k
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NG2zyeVRcbs]YouTube - Miley Cyrus - The Climb - Official Music Video (HQ)[/ame]

yasal06 ve Atakan Bey güzel dilekleriniz için teşekkürler...

yan masadan pardon yan doğum gününden geldim :)

nice mutlu senelere efem..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri