'''''sevgili maxim imgeleme yaparken bilinçaltı sanırım direç gösterriyor...iki noktaı aynı senin yaptığın gibi yapıyorum...pratik yaptıkça anlaşılıyor aradaki çekim.bağlantı anını hissetmen gerekir.. arınma dediğim hoopopono tekniği var ya ...onu yapıyorum..sevgiler.. !!!!!!!!
canım benim tabiki diyebilirsin..O0Seni ve tonton anneni çok seviyomgirlhahaannene anne diyebilirmiyim?rt67
kahvesmiley
oğlum kız arkadaşına sürekli kendini savunmak durumunda olduğunu, fakat haklı olduğu halde bunu bir türlü ispatlayamadığını söylemiş...şanal beyde çalışma yaparken bilinçaltı çalışmalarında dedeyle babaannenin önemli bir olayı bulmuş....neredeyse boşanacaklarmış..boşanmamaışlar ama kavga gürültü devam ettirmişler..eşim benim zavallımda o kavga içimde büyümüş..sinir hastalığını ordan kapmış.zararını da oğlumla ben çektik..çok iyi bir insandı ama...neyse nur içinde yatsın..şimdi o olay oğlumda yaşanınca şaşırdık kaldık...elli dört senelik olay bugünlerde tekrar gündeme geliyor..hani dedenin yediği haram eriği torunun ağzı burulur diye bir söz duymuştum çok doğru...yıllar önceki haksızlık olayı kaç sene sonra çıktı..12389atalardan özgürleşmek sözünü şanal bey tv programındada çok sık kullanıyor ama ne demek istediğini şimdi dah iyi anladım.
arkadaşlar iki nokta derken ne konular çıktı..ama zannediyorum ki her okuyan kendi hayatından bazı noktalar bulacak size belki ışık olacak..şimdi kendimizi anlatırken herşey o kadar güzel o kadar mükemmel ki..yeni tanıyanlar sanıyor ki biz çok zenginiz hayatımız hep mükemmeldi..sanki övünüyorum gibi işte egosunu tatmin ediyor gibi...hiçte kolay olmadı...ama başardığımız için anlatıyorum..demekki hep öyle devam etmiyor..bir zamanlar oğlumla kurban rolü oynarken mutlu olmayı seçtik..kahraman rolüne geçtik..demekki başardık...hayat değişebiliyor...bu benim kaderimmiş deyip arabesk takılsaydık..öyle devam edecekti..size tek tavsiyem acılarınızı çok büyütmeyin gözünüzde kabul edin kucaklayın size misafiir olduğunu bilin salıverin bırakın gitsin..siz bahsettikçe enerji o yöne gidecek sorumluluğunu kabul edip arınmayı da yeni öğrendim...O0
Benim de bugün duygusal takılıp, eskilere gideceğim tuttu..yazılanları okudukça çok mutlu oluyorum,duygulanıyorum..bu günlerde arınma yaptığımızdan hem dualarımız çabuk kabul oluyor..hemde değişik duygular yaşıyoruz..üzdüysem özür dilerim.sizi seviyorum..Canım benim ,hayatından kesitleri ilgiyle okudumm...kişisel gelişimim adına mutlu günler yaşadığım şu günlerde,senin gibi birisiyle tanışıp,şu an içimde olup bitenlere bire bir ayna olduğun için ,çok teşekkür ederim ...hepimizin hayatında güzelliklerin artarak, katlanarak çoğalması dileğiylealk78...
aysescim çok teşekkür ederim..annemin bir sözü vardır. iyi insandan iyi laf gelir.kötü insandan kötü laf gelir..gerçekten mükemmel olan sizlersiniz...paylaşmamdaki tek neden sıkıntıda olanlara ufak ufak tüyolar vermek...hani bu sıkıntılar geçer mi?nasıl atlatırız diyenler için ışık olsun..Allah herkesi ışığıyla selamete çıkarsın...yalnız değiliz...sen gercekten mukemmel bır ınsansın sayende cok sey ogrendık....gunlugunu her actıgımda kapatmak ıstemıyorum....
canım kitaba pek takılma, ben kitabı okumadan yapmaya başladım.yani alamadım diye üzülme.inan kitaptan birşey anlamadım...önemli olan hayal gücü imgeleme...mesela koku sesler aklında kalıcı şekiller esprili birşey düşünebilirsin.ayrıntılar çok önemli...geçenbir arkadaşın oğlu Antalyada restoran açmış pek gelen yok ne yapayım dedi.hemen imgeleme yapmasını söyledim.içi dolmuş oturacak yer kalmamış..çok yorulduklarını eşiyle oğluyla telefonda konuştuklarını...hatta bundan şikayetçi olduklarını akşam eve geldiklerinde ayaklarına tuzlu su koyduğunu gözünde canlandır.çok güldü bu kadar ayrıntıya ne gerek var...diye ama çok faydasını görüyor şimdi...normalde bile ben bir şey istediğimde mutlaka olmuş halini düşünürüm.hatta komik şeyler bulurum..hepsi de oldu...ama bir defada olmuyor bazen...yapıp bırak birkaç kez sonra gerçeği olunca kıs kıs gülüyorsun..diyorsun ki tam düşündüğüm gibi...iki nokta olması şart değil...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.