Zero Limit

ismira ve mümin okan
temizlenme süreci ile ilgili son yazdıklarınız beni yüreklendirdi.huzurla nefes almaya o kadar ihtiyacım var ki.hooponopono yapmaya devam ediyorum.sabah uyandığımda dilimde oluyor.minik mucizeler yaşıyorum,sanki daha fazlasını görmek istiyorum.yani şuanki acil sıkıntılarım için arınma yaşamak istiyorum.daha sık yazarsanız mutlu olurum.

ismira ve mümin okan
temizlenme süreci ile ilgili son yazdıklarınız beni yüreklendirdi.huzurla nefes almaya o kadar ihtiyacım var ki.hooponopono yapmaya devam ediyorum.sabah uyandığımda dilimde oluyor.minik mucizeler yaşıyorum,sanki daha fazlasını görmek istiyorum.yani şuanki acil sıkıntılarım için arınma yaşamak istiyorum.daha sık yazarsanız mutlu olurum.

Hepimizin şöyle veya böyle aciliyetlerimiz var. O yüzden ben de arıyorum formülü. dusun2 Şöyle düşündüm:

Huzur +başarı =Ho'oponopono + iki nokta

Nasıl ama?..258892588925889

Ho'oponopono, her şeyle birleşebiliyor deneyimlerime göre: reiki, eft, deap peat, sedona... Ho'oponoponoyu -isteğe göre diğerleriyle birlikte veya tek başına- temel baz alarak, acil çözüm ihtiyacında da iki nokta yöntemini kullanmak. Bunun için iki nokta konusunda çalışıyorum...y789

zero limit ve matrix enerjisi kitapları hayatıma aynı zamanda girdi.ikisindede benzer bir mantık var.geçen yıl haziran ayında bu kitapları edindim.o zaman okuduğumda çok aykırı gelmişti.birinde iki nokta belirleyip tutarak anlık bilinç değişiminden ve yaratımdan bahsediliyordu,diğerinde ise tanık olduğun ne varsa hepsinin senin içinde yeri vardır gibi uç bir bilgiden bahsediliyordu.çinde meydana gelen bi olayla benim ne alakam olabilirki gibi bi reddedişe girmiştim.birde mademki dr.iheleakala yaklaşık 30 yıldır bilfiil uygulamışta niye hala savaşları,krizleri bitirememiş diye algılamıştım.tabi zaman içinde bunlar oturdu.dünyada tanık olduğumuz tecrübeler aslında bizim kendi dünyamızda olup bitenlerle aynı doğrultuda.daha doğrusu biz o kadarına tanık oluyoruz.eminim fikrimize sığmayan farklı tecrübelerde vardır.sığmaz çünkü karşılaşmadık.bir komşu ülkede bir ferdin yaşadığı duygular hangi deneyimleri yaşattırıyordur? mesela tıp literatüründe milyonda bir karşılaşılan vaka tanımlamaları yapılır.vaka, kişinin hem kendisi,hem ailesi,hemde yaşadığı toplumda tecrübe edilir.duymadığımız nice yaşam durumları vardır kimbilir. özetle biz kendi algı sınırlarımız içine giren deneyimlerden sorumluyuz.ben aklıma geldikçe tekrarlıyorum cümleleri.yakınlarımada anlattım.gönül istiyorki,hedef güzelliklere bir an önce kavuşmak...

harika paylaşımlarınız için teşekkür ederim

Arkadaşlar ben de kısa bir süredir yapıyorum hooponopono'yu. Kitabını da okuma fırsatım oldu. Herkese tavsiye ederim lütfen alın okuyun gerçekten çok etkili.

Hayatımda şimdilik minik ve beni şaşırtan mucizeler oluyor. Bu kitabı okuduktan sonra içsel temizliğin ne denli önemli olduğunu anladım. Ve ancak içinizdeki korkular ve çelişkiler tamamen yok olunca isteklerinizin önünü açıyorsunuz. Bu çok önemli lütfen bunu atlamayın.

Ben eş zamanlı olarak korkularımı da tespit ettim ve üzerinde çalışıyorum. Korkularımı hızla sevgi enerjisine dönüştürüyorum. hooponopono yöntemi de benim içsel temizliğimde çok ama çok etkili oldu.

Sizlere tavsiyem öncelikle hayattaki korkularınızı bulup onları sevgi enerjisine dönüştürün temizleyin. hooponopono ile arının arının arının...

agl34 Sanemce, program bileşeni bulunmuyormuş muş...açılmıyor bende...imdaat!..

canım muhtemelen senin bilgisayarında rar dosyalarını açmak için program yok onu indirmen gerekecek..

seni seviyorum özürdilerim teşk.ler... içimdeki nefreti bu içsel konuşmalar yok edecek mii bilmiyorum bu kadar basit mi delice nefreti öfkeyi yok eder mi sabahtan beri içimde öfke haketmedğim duyguları anları saniyeleri yaşşattğı için sürekli gergin ve öfkeliydim bu hisleri bugün yaşatmadı o insan bir ay önce yaşananlardı ve bugün ne olduysa tekrar bu duygular tekrar hayatıma girdi ve dün gibi aynı öfkeyi nefreti yaşadım hatta arayıp içimi dökmek istedim sonra aradan bir ay geçmiş dedim o bu noktalarda değilken ben niye arıyım dedim eve geldim pc yi açtım buraya yazmaya başladım.ona nefretimi yok etmek isityorum özür dilemekle seni seviyorumla oluyor mu acaba olmasını isityorum ki bu konuya yazıyorum.çoban yıldızı olmak istiyorum ....iyi değilim

merhaba realbluesky

yazmak en güzel terapidir.. sakinleşene kadar yazabildiğin kadar yaz ve sonra sevgili Shamanic'in eklediği bir konunun linkini vereceğim, onu oku..

unutmamamız gereken tek şey, bizi acıtan veya üzen kişiler değil, içimizde dokundukları duygudur..

o kişiye bizi acıttığı veya üzdüğü için kızmak daha kolayımıza gelir.. halbuki içimizde dokunduğu noktayı tespit edip onun üzerinde çalışırsak, o kişinin etkisiz olduğunu görmüş oluruz.

ne değişti??

sadece biz.. herşey bizde bitiyor..

özür dilerim.. lütfen beni affet.. seni seviyorum.. teşekkür ederim..

bunları söylemek o duyguyu özgürleştirmene yardımcı olacaktır.. inan çok işe yarıyor.. yapılan paylaşımlarda bunun kanıtı zaten..

faydası olacağını düşündüğüm link:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendimizi-taniyalim/227445-arketipler-nedir-neye-yarar.html

huzur ve sükuneti en kısa sürede bulmanı diliyorum..

sevgiler actionsmile

seni seviyorum özürdilerim teşk.ler... içimdeki nefreti bu içsel konuşmalar yok edecek mii bilmiyorum bu kadar basit mi delice nefreti öfkeyi yok eder mi sabahtan beri içimde öfke haketmedğim duyguları anları saniyeleri yaşşattğı için sürekli gergin ve öfkeliydim bu hisleri bugün yaşatmadı o insan bir ay önce yaşananlardı ve bugün ne olduysa tekrar bu duygular tekrar hayatıma girdi ve dün gibi aynı öfkeyi nefreti yaşadım hatta arayıp içimi dökmek istedim sonra aradan bir ay geçmiş dedim o bu noktalarda değilken ben niye arıyım dedim eve geldim pc yi açtım buraya yazmaya başladım.ona nefretimi yok etmek isityorum özür dilemekle seni seviyorumla oluyor mu acaba olmasını isityorum ki bu konuya yazıyorum.çoban yıldızı olmak istiyorum ....iyi değilim

isterseniz bağırarak söyleyin, isterseniz içinizden tekrarlayın, farketmez. bu sadece içsel bir rahatlamanızı sağlayacak bir tekniktir. sürekliliğinde ise hayatınızdaki bazı durumların belirgin şekilde değiştiğini göreceksiniz.

şu an buraya 3.yazışım ve bi şekilde bişeyler oluyor ve siliniyor inanın sinir oldummm var bende bişeyler negatiflik bu kesin teşk.mumin ve sanem denicem uzun yazınca kayboluyooo yazdıklarım umarım bu silinmezzz

silinen bişey yok???

Çok çok işe yarıyor bu yöntem.kızgınlığı,öfkeyi bitirmekte "Sevgili Tanrım; Seni Seviyorum, içimde bizim bu olayı yaşamamıza sebeb olan her ne olduysa Özür dilerim , Lütfen beni affet, Teşekkürler ttli3,Seni seviyorum"
Ben böyle söylüyorum.Birkaç kez tekrarlanınca kızgınlık falan kalmıyor.y789

benim pcden kaynaklı yazdıklarım yok oluyor ben kendi kendime konuştum yazarken siliniyor derken site kaynaklı değil ünlem işareti bende olumsuzluk duygusu hissettirir.seni seviyorum senden özür dilerim teşekkürler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri