kilo problemim var yardım eddddddddiiiin

nurse-25

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kilo problemim var ve ensonunda herşeyin beyinde başlayıp bittiğinin geçde olsa farkına vardım.asıl sorum şu sadece kilo verme ile ilgili olanları dinlesem olmazmı yada nelerden başlamalıyım nekadar süre dinlemeliyim acil cevap bekliyorum pamuk hemşire olarak devam etmek istemiyorum meslek hayatıma

arkadaşlar kilo problemim var ve ensonunda herşeyin beyinde başlayıp bittiğinin geçde olsa farkına vardım.asıl sorum şu sadece kilo verme ile ilgili olanları dinlesem olmazmı yada nelerden başlamalıyım nekadar süre dinlemeliyim acil cevap bekliyorum pamuk hemşire olarak devam etmek istemiyorum meslek hayatıma

sen böylede güzelsin .... diğer başlıktada yanıtlamıştım....
tekrar yazıyım... sadece kilo telkinini dinlersen verim alamazsın yada çok geç verim almaya başlarsın.... evet haklısın sorun bilinç altında başlıyor...
ve bu nedenle önce suçluluk duygularından arınmak ve egonuzu güçlendirmelisiniz.
tavsiyem... 15 gün boyunca hiç ara vermeden günde 8 saat... ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinleyiniz... 15 gün sonra bu 2 telkine kilo verme telkinini ekleyerek dinleyiniz.

dejaa ya kesinlikle katılıyorum bencede suçluluk ve ego ile başlamalısın.

sevgili nurse 25, diyetsiz kalıcı zayıflama diye bir formül var bir de onu araştır netten.

bir de günde 4 litre su içmek zayıflatıyor

telkinleri de dinlersen istediğin kadar incelebilirsin.

efet canikom bende uyurken dinliyorum k8908

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri