olsun :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olsun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

olsun

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
selamlar,
siteyi beğendim oldukça detaylı.
Bu tür konular (mistik ve gizlenmiş)la ilgili birçok siteyi de takip ediyorum.
Eskilerin mistik hikaye ve söylemleri artık günümüzde bilimsel bulgularla anlam kazanıyor .Düşünce-söylem-davranış aynı düzlemde olduğunda kişi de kendi yerini (bütünün içindeki) bulmuş oluyor.Bu da huzur ve teslimiyet,kabullenme ve mutluluk (Keyf) getiriyor.Arayış ve huzursuzluk bitince VAR OLMANIN DAYANILIR HAFİFLİĞİ :) farklı bir tebessüm oluşturuyor.

Keşfedilen şu ki:
MUCİZE ASLINDA ,MÜKEMMEL VE TAM OLAN BÜTÜNÜN KENDİSİNİ MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE KISITLAYABİLİYOR VE AYIRABİLİYOR OLABİLMESİ :)
Mucize olanın yapabiliyor olabilmemiz değil.Yapamıyor olabildiğimizi düşünebilmemizdir. :)

sevgiyle,nurten
olsun :)dunk56smil56

hoşgeldin, mutlu paylaşımlar diliyorum..

hoşgeldinnnnnnn umarım maksımum şekılde yapamıor olabıldığını duşunebılrısın:DD ne dıorum ben yaw.:D neys ekısaca hoşgeldiiiiin:D

MAKSİMUM ŞEKİLDE YAPMAK :)
ÇOK ÖZEL OLMAYI GEREKTİRİR :)))))))))))))))
şu bir gerçek ki HERKES ÖZELDİR :)
ve HERKESİN ÖZEL OLDUĞU YERDE HİÇKİMSE ÖZEL DEĞİLDİR :))))))))))))))

sevgiyle,nurten

MAKSİMUM ŞEKİLDE YAPMAK :)
ÇOK ÖZEL OLMAYI GEREKTİRİR :)))))))))))))))
şu bir gerçek ki HERKES ÖZELDİR :)
ve HERKESİN ÖZEL OLDUĞU YERDE HİÇKİMSE ÖZEL DEĞİLDİR :))))))))))))))

sevgiyle,nurten

harika çok güzel bir paylaşım teşekkür ederimy789

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri