Bir Meleğin Doğum Günü Partisi 'Duru79'

Evet patroncum ben doğdum.Nerelerdesin sen unuttun halkla ilişkiler müdürünü.Teşekkür ederim....

acc67fe0mz2.gif

Arzu senmi doğdun kız :)) Nice mutlu yıllara inşallah Halkla İlişkiler müdürüm benim :)

Sanemce canım çok teşekkür ederim.Meleklerin için ayrıca teşekkür ederim bir sürü dileğim var çünkü... y789 Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

bloemenvaas1rc.gif

Unutmadan birdahaki yaş günümde güzel dileklerini bekliyor olacağım y789
Duru'cum bugün tüm dileklerini gerçekleştirmeleri için sana bu güzel melekleri getirdim

sevdiklerinle birlikte geçirebileceğin en güzel doğum günlerinden birisi olmasını diliyorum ve mutluluğun bir sonraki yaşına kadar hiç ama hiç eksilmesin 956k

bir sonraki yaşında dileğimi tazeleyeceğim de ondan y789

kiss3

Tüm dileklerinin gerçek olmasını yeni yaşının sana mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum..
İyi ki doğdun iyi ki bizlerlesin...

Atakan Bey çok teşekkür ederim.Çok mutlu oldum.utananadam
Sizde iyi ki bu siteyi yaptınız ve iyiki sizlerle beraberim.Teşekkürler...

338442mkzabxfg0aca5.gif

Tüm dileklerinin gerçek olmasını yeni yaşının sana mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum..
İyi ki doğdun iyi ki bizlerlesin...

Duru hanım, isminiz gibi hayatı aynı saflık,güzellik,umutlu,neşeli, sağlıklı sıhatlı herşeyin, her dileklerinin gerçekleşmesini ve hayatın datını aynı saflıkta ve derinlikte almanı ve paylaşmanı diliyorum.. Çok sanşlısınız bu isminizden, bulunduğunuz yerden belli karamsarlıklar size uzak size gelenler sizin mutluluk,neşe,sevgi,bolluk ve bereket + getirsin sevgiyle kalın.....:)

Sevgili umelihad güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Sevgiler...
64362262am9.gif

Duru hanım, isminiz gibi hayatı aynı saflık,güzellik,umutlu,neşeli, sağlıklı sıhatlı herşeyin, her dileklerinin gerçekleşmesini ve hayatın datını aynı saflıkta ve derinlikte almanı ve paylaşmanı diliyorum.. Çok sanşlısınız bu isminizden, bulunduğunuz yerden belli karamsarlıklar size uzak size gelenler sizin mutluluk,neşe,sevgi,bolluk ve bereket + getirsin sevgiyle kalın.....:)

tsk51zn9.gif

Doğumgünüm dündü ama hala kutlamalarım devam ediyor.Arkadaşlar hepinize TEK TEK çok teşekkür ederim.
18555150us4.gif

Tabiiki başta belgin olmak üzere,peacemaker,yasin06,mümin,atakan bey,shamanic,suzzy,umelihad,haniftürk,ayşegültırtıl,phantomm,sanemce,pamuk,serpil ablam ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Çok şanslıyım böyle güzel bir ortamda sizlerle birlikteyim.Ben hissettiklerimi pek kelimelere dökemem sadece söyleyebildiğim beni çok duygulandırdınız ve çok MUTLU ETTİNİZ.

Bu çiçekte benden hepinize...

174163fholpr8kunqe4.gif

sanırım biraz geç kaldımutananadam

yazmadığımı yeni fark ettim durucum kusuruma bakma cnmsad456

Geçmiş doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun...:)

tam da sitede birmelek diye bir üyeyi hiç görmedim diyecektim :)

doğum günün kutlu olsun duru79
daha nice sağlıklı mutlu yıllara happy6

Sevgili melodis geç falan kalmadın.Kusura bakıcak hiç birşey yok canım..Görmemiş olabilirsin hiç sorun değil şimdi kutluyorsun önemli olan o melodiscim...çok teşekkür ediyorum.Kediciğe bayıldım çok şirin çok sağol...:))))

1rose31433df8.gif

Teoman birmeleği görmedin ama beni görmüşsündür(nickimi) herhalde.. y789

Güzel dileklerin için çok sağol.Teşekkür ederim.

0wk75cjmgx4xs3mm8.gif

tam da sitede birmelek diye bir üyeyi hiç görmedim diyecektim :)

doğum günün kutlu olsun duru79
daha nice sağlıklı mutlu yıllara happy6

Ben de geç kalmışım. Kusuruma bakmayın.

Doğum gününüzü kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.super

Kusura bakıcak bir şey yok mehmet.. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
bloem479wy.gif

Ben de geç kalmışım. Kusuruma bakmayın.

Doğum gününüzü kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.super

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri