Yeni Bir Yaşam İçin Olumlama Kartları...

Kartlar çok güzel,gölgeli değil sade yazılması mümkünmü? ben tam okuyamıyorum. Emeğinize, yüreğine sağlık.Sevgiyle kalın.

Beğenmene sevindim umelihad....

Haklısın gölgeyi biraz fazla kaçırmışım ensonkini bende okuyamıyorum. Dikkat edicem...

kartlar için çok teşekkürler sevgili melodiss...en sevdiğim pembe kalemimle hepsini süsleye püsleye yazdım...süper oldu...kendime yaşgünü hediyesi yaptım bu kartları... :) hersabah okuyacağım...ışıkla kal :)

Beğenmene sevindim banuh...

Bi yaşgünü hediyeside benden sana o zaman hemde pembe kalemle...

Beğenmene sevindim banuh...

Bi yaşgünü hediyeside benden sana o zaman hemde pembe kalemle...

canımm benimm...çok çok teşekkür ederim.şimdi gördüm...gerçekten harika bir hediye... çok mutlu oldumm...hergün defalarca tekrarlıycam.bakalım seneye yaş günümde neler değişmiş olacak... kiss3

Melodıs son kartların muhteşem insanın tam yüreğinden vuruyor. Eline ,yüreğine, emeğine sağlık . Okudukca yüreğimde pencereler, dereler, çağlayanlar akıyor. Teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.

sürekli yanımda taşıyacağım küçük not defterime yazdım hepsini...hergün okuyacağım.
teşekkürler...
sevgiler...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri