- Reaksiyon puanı
- 0
Öncelikle inteneti actıgımda ve ilginç konulara örnegin astral rüya felan araştırırken ilk önce bu site geliyor sitede dolaşırken bir ara dinledigim telkinler gözüme carpıyor ve yorumlara bakıyorum gerçekten tekrar başlama duygusu oluşuyor insanda galiba tekrar başlıyacagım
ama bir kaç kafama takılanlar var inşallah birileri yardım eder
Öncelikle ben ders calışmam lazım internette ders videolarını izlerken su versiyonlu telkini dinliyorum ses duyacagım kadar acıyorum ama cok fazla degilk sadece duyacagım şekilde su sesine odaklanmasam duymuyorum normalmi
Telkinleri dinleme amacım örnegin dısarı cıkıyorum sanki benimle dalga gececekler ve arkamdan şuna bak diyecekler gibime geliyor
bir kızı sevdim ve bunu erkek arkadaşlarıma anlattım onlarda gitti kıza söylediler
kız geldi yanıma geldi biraz konuştuk sonra ama bir daha kızın yanına gidemedim cekindim ne diyecem ne konuşacam gibi düşünceler takılıyor bunları düzeltmek için hangi telkinler gerekli ben anlamadıgım şey var benden tipsiz
kişiler kendilerine o kadar güveniyorlar saçları tarıyorlar ama ben
saçımı taradıgımda bile biri saçıla dalga geçermi diyiyorum OF OF 
Öncelikle ben ders calışmam lazım internette ders videolarını izlerken su versiyonlu telkini dinliyorum ses duyacagım kadar acıyorum ama cok fazla degilk sadece duyacagım şekilde su sesine odaklanmasam duymuyorum normalmi
Telkinleri dinleme amacım örnegin dısarı cıkıyorum sanki benimle dalga gececekler ve arkamdan şuna bak diyecekler gibime geliyor