SUÇLULUK MP3

sempatik200

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık 3 gündür bu mp3 dinliyorum ney versiyonu ney zaten harika ve bence faydasını şimdiden görmeye basladım ama çok fazla dinliyorum çünkü kapatmak istemiyorum geçmişle ilgili rüyalar görmeye basladım yalnız bu normal mi acaba????????

Merhaba sempetik200,t678

Dalgalanma sürecinde bu tür etkilerin görülmesi normal.Hatta bu rüyalar bazen kabus tarzında da olabiliyor.
Etkisi bir süre sonra geçecektir..
Siz ego güçlendirici,hatta erteleme ve zinde uyanma telkinleri ile birlikte bu telkini de dinlemeye devam edin..

Sonuçlardan bizleri de haberdar ederseniz seviniriz..

Sevgiler..actionsmile

zinde uyanma telkinleri demissiniz?
ben yaklasik 1 aydir sucluluk ve egoyu dinliyorum

listeme baska seyler alma zamanim gelmis olabilirmi??

zinde uyanma telkinleri demissiniz?
ben yaklasik 1 aydir sucluluk ve egoyu dinliyorum

listeme baska seyler alma zamanim gelmis olabilirmi??

Erteleme ve zinde uyanma telkinleri de bu telkinlerle uyumlu olduğu ve kısa içerikli oldukları için ilk başlangıçta dinlenebiliyor..
Siz de listenize hemen dahil edebilirsiniz..actionsmile

dinlemeye devam ettim tavsiyeniyenize uyarak ama erteleme ile igili mp3 indiremedim çok güzel değişimlerde yasadım hemen olumlu düşünmeye basladım yani olumsuz düşünceler eskisi kadar yok bazan olmuyor değil ama eskisi kadar fazla değil tesekkür ederim bu paylaşımı yapan dostlarıma zaten her arkadaşıma tavsiye ediyorum siteyi
mutlaka bakın inceleyin diye

Merhabalar,

Ertelemeyi Bırak telkini ney versiyonunun linkinde geçici bir sorun var. Alternatif link ise çalışıyor..Linkin üzerine tıklayıp çıkan seçeneklerden Free yazanı tıklıyorsunuz. Geri sayım bitince Download'a basıp yükleyebiliyorsunuz..

RapidShare: Easy Filehosting

Erteleme Alışkanlığından Kurtul Doğa Su Sesli Telkini yüklemek için linkin üzerine gelip sağa tıklayıp hedefi farklı kaydet diyiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/erteleme doga 2007 hayatimdegisti.com(1).mp3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri