erkekler neden aldatır

Kadınlar aldatmaz onlar bır kısıyı sever ve ona sadık kalırlar..Aldatmak dedıklerı duygusal savrulmalardır kadınların cunku cok duygusallar ..Ama erkekler cabuk unutur ve hemen baskasıyla cıkabılırler

242.gif

20547202084.gif

e onlarda şımarıklıktan aldatır heralde ::)))))))))))))))))

Tamam tamam...

Erkekler neden aldatır bliyorum. Lise çağından sonra özgüveni gelen erkek yakınlaştığı güzel bir kızı elde etmek için herşeyi yapabilir. Buna aşırı sevgi sözcükleride dahildir. Fakat anlayışları güzellikten ibaret olduğu için ve sosyal ortamlara daha fazla girmeye başladığı için diğer kızların ilgisini sevgilisinin ilgisine değişebilir. Fakat sevgilisi onun her zaman tutunacak bir daldır. onu kaybederse özgüvenide biter...

Kesinlikle katılıyorum. Erkeklerin cinsel bakış açıları biraz daha geniştir. Farklı heyecanlara açık olabiliyolar. ama bu seninde dediğin gibi lise çağlarında sosyal sıkıntı yaşamış ama birden sosyal ortamın içinde buluna erkekelrde daha çok gözlemledim...

Yanlız bu korkular işi tersine çevirir. Bir kız düşünün erkek arkadasının onu aldatacağından korkuyor. Ve işte on an enretesan şeyler oluyor. Ve bu korkuları yaşayan kişi bilinçaltında "Ben aldatayım" diyor. Korkularla yaşamak seni o hale getirir.

Kadınlar aldatmaz onlar bır kısıyı sever ve ona sadık kalırlar..Aldatmak dedıklerı duygusal savrulmalardır kadınların cunku cok duygusallar ..Ama erkekler cabuk unutur ve hemen baskasıyla cıkabılırler

sevgili melina bu sözüne malesef katılmıyorum. "Duygusal savrulma" gibi bir neden, arkasına sığınılacak bir neden değildir. Nedeni her ne olursa olsun bir ilişki bitirilmeden diğeri ile birşeyler yaşanıyorsa karşı tarafa çok büyük saygısızlıktır. Karşı taraf çok kırılır. Ama bu karakterle ilgili bir sorundur. Herkes kendine yakışanı yapar.

sevgili melina bu sözüne malesef katılmıyorum. "Duygusal savrulma" gibi bir neden, arkasına sığınılacak bir neden değildir. Nedeni her ne olursa olsun bir ilişki bitirilmeden diğeri ile birşeyler yaşanıyorsa karşı tarafa çok büyük saygısızlıktır. Karşı taraf çok kırılır. Ama bu karakterle ilgili bir sorundur. Herkes kendine yakışanı yapar.

hayatselin bende sana katilmiyorum gerci desteklemiyorum bu tür seyler yalnis ama
duygusal savrulmanin arkasina saklanilamaz demissin ama kisi moralmen bozuksa ve birilerinden yakinlik görüp sicaklik duyduysa
duygusal savrulma burda ön plana cikar.
kisi mutluysa zaten bu tür seyler yasanmazki

Erkeğin ilgisiz olduğu ilişkilerde ve evliliklerde kadının başka yöne kaydığı gözlemlenmiştir. Bu olayı ne kadar etik hale getirir tartışmaya açık.

Ama birde erkeğin çok ilgili olduğu hatta erkeğin sevgilisinden başka gözünün görmediği durumlarda meydana gelen aldatılmalar vardır ki. Bunun bahanesi ancak espiri konusu olur.

iyide erkekler aldtınca nasıl kadınlarla aldattığı açık zaten..ya bu zinayı kendıne meslek edınenlerle yada beynı sadece cınsellığe calışan kadınlarla aldatıo..normal bı kadınla aldatmıokı.ayrıcada sneın şu parfum tezine acaıp karşıyım..parfumu erkeklerde suruo.ve karşımıza acaıp yakışıklı erkekler cıkıo..bız neden aldatmıorus peki?cok ayıp!!!!!!!!bu kadar basit olamaz hıc bı şey..sen yap yap sonra ama parfumu cok guzeldi dayanamadım de..bırak allah aşkına arkadaşım..modern dunyada bu tarz duşunceler yakışmıo..

iyide hanfendi biz bilmiyormuyuz zinanin kimlerle yapildigini aciklama yapma geregi duymussun?
stormguard yazisinda demiski hayvansal dürtüler ona istinaden yaradan bizi biliyo nefs lerimizin bizi costuracagini bildiginden
evlenin zinanin önüne gecilsin diye hayvansal dürtülerle ne alakasi var konuya bu bakis acisiyla yaklasmistim ben.

bu konuyu bence hararetli hale getirmeye gerek yok... smil56

Eveeet.... çekim yasası, Eft, reiki, Astral, yemekteyiz programı derken bugünkü konumuz olan aldatılmayı işledik... yayında ve yapımda emeği geçen herkes adına teşekkür ederim... Ben çıkıp biraz duygusal savulucam bugün... t678

akşama görüşürük

bu konuyu bence hararetli hale getirmeye gerek yok... smil56

Eveeet.... çekim yasası, Eft, reiki, Astral, yemekteyiz programı derken bugünkü konumuz olan aldatılmayı işledik... yayında ve yapımda emeği geçen herkes adına teşekkür ederim... Ben çıkıp biraz duygusal savulucam bugün... t678

akşama görüşürük

:)) gerenk yok bunlara dimi kardes hadi este gel bakalim aksam görüsürüz ....

iyide erkekler aldtınca nasıl kadınlarla aldattığı açık zaten..ya bu zinayı kendıne meslek edınenlerle yada beynı sadece cınsellığe calışan kadınlarla aldatıo..normal bı kadınla aldatmıokı.ayrıcada sneın şu parfum tezine acaıp karşıyım..parfumu erkeklerde suruo.ve karşımıza acaıp yakışıklı erkekler cıkıo..bız neden aldatmıorus peki?cok ayıp!!!!!!!!bu kadar basit olamaz hıc bı şey..sen yap yap sonra ama parfumu cok guzeldi dayanamadım de..bırak allah aşkına arkadaşım..modern dunyada bu tarz duşunceler yakışmıo..

Modern bir dunyada mi yasiyoruz evet avrupalilarin cogu yapiyor bu isi asyalilarda.Dunyanin yuzde 80 ni.Ben sadece senin dediklerine gulerim o yakisikli erkek sana bir baksin napcagini sasirirsin.Tarihte bile geciyor yusuf cikmis butun kadinlar elini kesmis.Modern biri olmayarak ben gidiyorum ya uzayda hissettim kendimi.

Modern bir dunyada mi yasiyoruz evet avrupalilarin cogu yapiyor bu isi asyalilarda.Dunyanin yuzde 80 ni.Ben sadece senin dediklerine gulerim o yakisikli erkek sana bir baksin napcagini sasirirsin.Tarihte bile geciyor yusuf cikmis butun kadinlar elini kesmis.Modern biri olmayarak ben gidiyorum ya uzayda hissettim kendimi.

Modernliğin ölçüsü nedir tartışmak gerek batı modernliğin öncülüğünü yapıyor mu evet. Ama bunu yaşayışıyla değil hani şu hiç durmayıp çalışan bilimadamlarıyla yapıyor. Bizim hatamız bu zaten batıyı örnek alalım derken o çirkin yaşantısını örnek almak. Evet aldatmak modernikle yakışmıyor.

sevgili azime 1 bence artık bu tartşmayı bıraksanız iyi olucak iki ucu açık bir konu uzlaşmak mümkün değil hem bu forum da ilginizi çekecek o kdar çok konu varken bence boş geçin gitsin Konu kırıcı boyutlara ulaşmaya yaklaşıyor bizler niye buradayız? Ne için buradayız??

Sevgiler kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri