Ben daha bugün sigara bırakma telkinini indirdim ve telkin içeriğini hiç okumadan dinlemeye başladım.27 DAKİKA falan sürüyor.Yaklaşık 18. dakikada falan aklıma shamanic'in yazdığı bir yazının içinde nefes alıp verme ile ilgili bir şey geldi yazıyıda hatırlamıyordum ama birden 4-5 kere derin derin nefes alıp vermeye başldım.Buraya kadar enteresan bişey yok birkere dinledikten sonra telkinin içeriğini merak ettim çünkü 27 dakika sürüyordu telkin.Telkin içeriğini okurken ortalarında falan ''şimdi derin derin 5 kere nefes alıp veriyorsun'' falan diyor.Ve fark ettim ki tam bu anda benimde aklıma shamanic'in nefesle ilgili yazısı geldi.Ben telkin içeriğini okuduktan sonra gerçekten çok şaşırdım ve paylaşmak
stedim.Ve şunu artık kesinlikle çok çok iyi anladım ki bu telkinler gerçekten bir mucize.Neredeyse her mesajımda söylüyorum ama yine söyleyeceğim başta Atakan Bey ve Shamanic olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Sonsuuuuuuuuuuuuu....z teşekkürler.
stedim.Ve şunu artık kesinlikle çok çok iyi anladım ki bu telkinler gerçekten bir mucize.Neredeyse her mesajımda söylüyorum ama yine söyleyeceğim başta Atakan Bey ve Shamanic olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Sonsuuuuuuuuuuuuu....z teşekkürler.